Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kaptan sporunu yapti:p
20 25 dk sürdü haftanın ilk sporu :KK54:

♥ 30 twist haraketi ( 2 kilo ağırlıkla)
♥ 30 kedi pozisyonunda arkaya tekme(2kilo ağrlkla)
♥ 30 köpek işeme haraketi ( 2 kilo ağrlkla)
♥ 30 istiridye haraketi (2 kilo agrlikla)
♥ 30 selülit savar haraketi (2 kilo agrlikla)
♥ 30 köprü haraketi (2kilo agirlkla)
♥ 15 iki bacak aşağı yukarı (2kilo agrlkla)
♥ 30 makas (2kilo agrlikla)
♥ 50 yarim mekik
♥ 50 squat (2kilo ağrlkla)
♥ 100 thing master aletiyle iç bacak çalışma(yarisi minik paslar halinde)
♥ 35 thing master aletiyle göğüs çalışma
Ve soğuma :KK49:
Supersin kaptanim.bende bir heves dambil aldim ama benim cocuklara oyuncak oldu onlar kas calisiyo

Supersin kaptanim.bende bir heves dambil aldim ama benim cocuklara oyuncak oldu onlar kas calisiyo
Spor çok önemli canim bide ben spor yapmayi çok seviyorum:KK16:
Sen biraz kendini tanitirmisin kaptanim
Tabiki canim ben 21 yaşındayim 5 yillik evliyim 3 yaşında kızım var 165 boyunda 57 kiloyum doğumdan sonra 75 kiloyla başladım diyete ilk 13 kilomu 3 ayda geri kalani da yavaş yavaş toplam 1 senede verdim verdiğim 20 kiloyu 1 senedir koruyorum bazen 1 2 kilo artışlarla :KK16:artış olduğunda hemen önlem alip veriyorum ve spor yapıyorum vücudumu toparlamak için :KK49:kilomu kalori sayarak ve 6 dan sonra hiçbişey yemeyerek verdim:KK23:

Kızlar emzirirken iştahı kontrol etmek çok zor oluyo. Bırakmayın beni yav lütfen burada olmasa benim diyet gider valla.ay sonuna 71 kg olmak istiyorum yani 2 kilocuk yav çok mu şey istiyorum böhüüüüüü:KK61:

Koca bir dilim kek yedim aranızdan beni sopalamak isteyen varsa buyursun :KK61:
Ben üstlenirim o görevi:KK11::KK67:kuralları okun demi şimdi sana ceza geliyor akşam yemeği olarak bi kase yoğurt ve emzirdigin için sekerin düşerse bi kaç ceviz çiğ badem yiceksin ciciskom ve eğer yarın arti çıkarsan protein günü yapacaksin sabahtan kahvaltıni ona göre ayarla:KK62:veee bitmedi doğum yaptığın için sana şu sporu yap diyemiyorum kendine uygun haraketlerle bugün yatmadan 30 dk egzersiz yapacaksin tatlım :KK69:

Kızlar emzirirken iştahı kontrol etmek çok zor oluyo. Bırakmayın beni yav lütfen burada olmasa benim diyet gider valla.ay sonuna 71 kg olmak istiyorum yani 2 kilocuk yav çok mu şey istiyorum böhüüüüüü:KK61:
Kim bırakiyoorr yoookk öyle birakmak vazgeçmek silkelen ve kendine gel güzel bi bitki çayı iç diyette olduğunu hiç unutma canim:KK5:ben yapmaya kaçar eşime pilav yapicam ama ben yemiceeemm:KK71:çünkü kilo vermek istoyoruzz dikkat etmeliyiz:KK73:

Ben üstlenirim o görevi:KK11::KK67:kuralları okun demi şimdi sana ceza geliyor akşam yemeği olarak bi kase yoğurt ve emzirdigin için sekerin düşerse bi kaç ceviz çiğ badem yiceksin ciciskom ve eğer yarın arti çıkarsan protein günü yapacaksin sabahtan kahvaltıni ona göre ayarla:KK62:veee bitmedi doğum yaptığın için sana şu sporu yap diyemiyorum kendine uygun haraketlerle bugün yatmadan 30 dk egzersiz yapacaksin tatlım :KK69:
Bi kase yoğrtla ben ölürüm :KK57: yanına bi parça tavuk yesem olmaz mı yav.... Ayrıca sporumu yaptım bile :KK49:

Selam kizlarr...
Bugun icin benim yeme icme muhabbetim bitti o yuzden ekleme olmadan menumu yazayim..
Sabah
1 domates 1 salatalik birkac dilim taze kasar ve yulaf kepekli ekmek sekersiz cay
ogle:yok
saat 16.30 gibi 5 hurma
17:00 300 ml sut ile tahilli ve kuru meyveli special K
kotu olursam en fazla 1 elma yerim baskada biseycikk yokkkk Cumaya kadar evdeyim gezme tozmada yapmicam kacamak olmasinn:)

14, Takim 431.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD]:kk77:.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.ada81[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.ikbal_sevde[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Nhtylz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Rengarenknesli[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.denizkizi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]4.irem[/TD]
[TD:kk77:[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR]
[TR]

[/TR]
[/tr][/TABLE][TR]
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr]
[/TR]

Selam kizzlar pazar menümü yazmaya geldim

Biraz geç oldu çok yoğundum bugün. Birde apartmanın önünde yavru kedi buldum onunla ilgilendim baya .arabanın motoruna giriyor.korktum eve getirdim orda ölürse diye. balkona koydum havada soğuk. Eve de alamıyorum yıkanması lazım. Baya onu düşündüm napsam etsem diye .bir kutu hazırladım sokağa bıraktım. İnşallah birsey olmaz.cok tatlı birsey di minicik turuncu. Evladım gibi hissettim.yarin napayım kızlar annesi yok sefkate ilgiye muhtaç faceden paylassamda isteyen birinemi versem
Bence de paylaş isteyen birine var

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Yoğun ama güzel bir gündü :KK66:
Kuşumu almaya gittim hatta biraz erken gitmişim daha doğrusu cuma çıkışta Öğretmenleri pazartesi artık 12de çıkacak çocuklar demiş ama benim büyük cadı unutmuş bana söylemeyi :KK48: yarım saate yakın okul önünde diğer Annenlerle sohbet ettik :KK48: iyi oldu meğer hatunların hepsi benim kızı konuşuyormuş :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ay diyorlar ne cimcime o :nazar::nazar::nazar::nazar: Bütün hepsi hafif bir buruklaştı ama ondaki özgüven hiç birinde yoktu falan diye benim kuşumu anlattılar durdular :KK48: çocukları bile eve gidince onu anlatıyorlarmış :KK48: çoğuyla hemen kankaya bağlamış :KK48:

Hazır çıkmışken kuaförede uğradım saçımı kestirmek istiyorum diye :KK66: çarşambaya inşallah halledeceğim o işide :21:şöyle güzel bir kestireyim saçlarımıda havam değişsin :KK48:
Zaten çarşamba sabahıda veli toplantısı varmış Anaokulunda :KK53: bakalım bu sefer ne yumurtlayacaklar :KK48:

Ordan Anneme geçip öğlenlik yemek faslını birde kahve faslını yapıp evime geçtim :KK66: az işimide bitirip sporumuda yaptım :KK66: ohhh daha ne olsun :21::21::21::21:

Uzatmadan yediklerimde paylaşayım :KK66:

sabah ( 07:30 gibi ) 3 adet mor erik
Öğlen ( 12:30 ) 1 adet simit, 1/2 domates, 1 ufak salatalık, 1 ufak turp
Akşam ( 16:45 ) 1 fincan sahlep, 1 sıra bitter çikolata

Sporum; 30 dakika plates + 100 x ip atlama :21::21::21::21:

Üstelik regl olduğum halde :KK66:

İnşallah karşılığınıda fazlasıyla alırım :KK66: zaten bu saatten sonrada su hariç belki içersem bir adet kahve daha içerim okadar :KK66: oda sade ve şekersiz

İyi akşamlar kızlar
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Lor
Yeşil çay

Ara
1 bardak süt
1 avuç kuruyemiş
1 tane vezir parmagi

Yeşil cay

Aksam
1 büyük kase tarhanaçorbası .kuru Ekmek attım icine