Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Saol kaptanım ocağın üzerinde tepside yemek istiyordum sonra daldım elimle tuttum kaldırdım parmaklarım yapisti tepsiye oyuldu sisti sol elim allahtan yine isimi gücümü yapiyorum..canım ya çok kacirdim haftasonu artıdayım yarın protein gubu yapayım ozaman et tavukmu yicem
Aman dikkat et canim kötü yakmissin :( et tavuk yumurta süt yoğurt balık peynir yiyebilirsin tatlim artilar yok olur inşallah :)))

Canim benim saol tepsiyi ocakta ısıttim geri unuttum tuttum parmaklarim yapisti :KK43: hametan vardida hiç aklıma bile gelmedi sürmek Silverdin sürdüm ama çok fena şu topladi
Ayy canim yanikda cok acir.Allah yardimcin olsun.bende bir kere sicak tavayi turmustum cikan ciss yesisini ye yanigimi unutamam.cok gecmis olsun

Hemen kacamak olmadan menumi yazayim
Sabah
1 domates 1 salatalik
birkac dilim taze kadar peyniri
5 zeytin
yulaf kepegindn ekmek izinli oldugu kadar
sekersiz cay
ara
3 hurma ve bitki cayi
aksam 18.30
dolu bir tabak cok ama cok az z.yagi ile pisirsigim kiymali karnabahar
yeme icme isi bitti benim ohhh:)
Menun guzel canım
Süpermiş.benimde bebiş durmayınca annemi çağırdım geldide yemeğimi sporumu öyle yaptım.annelerimizde olmasa naparız.
Benim Annem uzakta eksikliğini çok hissediyorum :(

Bugünkü menümü yazayım.
Saat.12.30....2 yumurta beyazı 1 bardak ayran 5-6 dal roka
Saat...16.00....3 bardak 3 şekerli çay biraz kuruyemiş 2-3 tane diyet büsküvi
Saat. 19.15.. Bugün bebişten dolayı geç yedim.1 tabak az yağlı kıymalı türlü 1 kase yayla çorbası 4-5 kaşık semizotu yoğurtlu küçük 1 dilim kepek ekm .
Egzersiz...40 dk eliptik+200 twester+150 mekik.
Şimdilik bukadar eşim gelincede aynı egzersizlerden yapcam inş.
Akşamları hiç böyle yemediğimden sanki çok gibi geldi.sizcede çokmu olmuş

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Şükür bu gününde sonuna geldik :21:
Bugün meyve günümdü ve ben yaklaşık 40 günden sonra ilk kez kaçamak yaptım sayılır :KK48: Daha doğrusu kaçamakda sayılmaz ama günümün dışına çıktım :KK16: Nazaramı geldim nee :KK48: desemde inanmayın çok canım çekince kendime omlet yaptım :KK48:

Hemen bugün yediklerimi paylaşayım :KK66:

SAbah; ( 07:00 ) 1 adet greyfurt
ara; ( 08:30 ) sadece nescafe
2. öğün ( 10:30 ) 3 adet mandalina ( ufak )
3. öğün ( 13:00 ) 1 adet greyfurt
4. öğün ( 15:00 ) 1 adet ekşi elma
5.ci ve son öğün ( 16:45 ) heh işte burada kayış koptu :KK48: 1 omlet yaptım kendime :kk77:

Zaten meyve gününde 3 saat arayla meyve yeniliyor listeye göre ama sanırım bir daha asla greyfurt yemiyeceğim çünkü midemi iyice ekşilikten buruşturdu ve bulanmaya başlayınca çok canım istiyor diye omleti yedim ve kendime geldim :KK48:

Reglmde bitti gibi :KK66: hatta bu gece yatmadan evvel duşumuda alırım ki yarın hem sabah Anaokulundaki toplantıya giderken saçlarım ıslak kalıpta daha beter olmayayım hemde yarın toplantı sonrasında kuaföre gidip saçlarımı kestireceğim :KK66:
Daha sonra Anneme kahve içmeye gidip geç saattede onunla birlikte pazara çıkarım :KK66:
Yani yine Ceco yollarda :KK70::KK70::KK70::KK70:

Kizlar 8.5 aylık kızım 2 gündür huzursuz uyumuyo yemiyo ek gıda sadece emmek istiyo ama sütüm yetmiyo.ağzını kesinlikle açmıyo.çatlıcak gibi ağlıyo.neyapcamı şaşırdım çok kötüyüm

Çok çok geçmiş olsun ;) Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnnnnnn

Eşim gelmeden hemen sporumu yapiverdim:phızlı hızlı yaptim 15 dk sürdü:KK49:
♥ 30 twist haraketi ( 2 kilo ağırlıkla)
♥ 30 kedi pozisyonunda arkaya tekme(2kilo ağrlkla)
♥ 30 köpek işeme haraketi ( 2 kilo ağrlkla)
♥ 30 istiridye haraketi (2 kilo agrlikla)
♥ 30 selülit savar haraketi (2 kilo agrlikla)
♥ 30 köprü haraketi (2kilo agirlkla)
♥ 15 iki bacak aşağı yukarı (2kilo agrlkla)
♥ 30 makas (2kilo agrlikla)
♥ 50 yarim mekik
♥ 50 squat (2kilo ağrlkla)
♥ 100 thing master aletiyle iç bacak çalışma(yarisi minik paslar halinde)
♥ 30 thing master aletiyle göğüs çalışma
Ve soğuma :KK49:

Harikasın Fıstığım yaaa maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

kizlar aklinizda olsun kucuk yaniklarda hametan pomad kullanabilirsiniz hemen acisini aliyo ve kizarmiyo kizimin bacaklarina yeni kaynamis sicak cikolata dokulmustu cigliklari hala kulagimda hemen suya turup rahatlatip sonrada hametan pomat surmustum hic bir iz olusmadi
kucuk bebegi olan arkadaslar pisik icinde kullaniyorum ben bosuna pisik kremlerine para vermeyin 5 tl lik bi krem her deva nerdeyse

Oyy kıyamam kuzuya :KK60: Rabbim bir daha yaşatmasın .......Aminnnnnnnnnnnnn

ben de menümü yazayım
oruçlu olduğum için sadece akşam menüsünü yazıyorum
salata
yoğurt
inş. bi kaçamak yapmam
yatıncaya kadar da 1 buçuk lt su içerim.
spor yapamadım gerçi evde yaramaz iki çocukla zaten beş dakka durmadım.

Hemen kacamak olmadan menumi yazayim
Sabah
1 domates 1 salatalik
birkac dilim taze kadar peyniri
5 zeytin
yulaf kepegindn ekmek izinli oldugu kadar
sekersiz cay
ara
3 hurma ve bitki cayi
aksam 18.30
dolu bir tabak cok ama cok az z.yagi ile pisirsigim kiymali karnabahar
yeme icme isi bitti benim ohhh:)
Çok güzel bi menü afiyet olsun canim
İnşallah canım :) yarinimi planlayalim
Kahvaltida güzel bi peynirli omlet yiyebilirsin canim yada kiymali yumurta emin ol çok tok tutacak zaten yaninda sekersiz çay icersin öğle tavuk haşlama veya tavada yaninda ayranla akşam da az yağlı et kavurma yoğurt süper olur ;) sen evdeki malzemelerine göre çesitlendirirsin canim sebze yok meyve yok tamam mi tatliş:KK19:

Bugün kaptanımn yönlendirmesiyle protein günü yaptın
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Yeşil çay

Ara
1 kase yoğurt
2 ceviz
Yeşil çay

Aksam
Balık
Salata

Sporda yaptım kaptanim evde tempolu yürüdüm internettn bi Video buldum basen için onu yaptim

Bugünkü menümü yazayım.
Saat.12.30....2 yumurta beyazı 1 bardak ayran 5-6 dal roka
Saat...16.00....3 bardak 3 şekerli çay biraz kuruyemiş 2-3 tane diyet büsküvi
Saat. 19.15.. Bugün bebişten dolayı geç yedim.1 tabak az yağlı kıymalı türlü 1 kase yayla çorbası 4-5 kaşık semizotu yoğurtlu küçük 1 dilim kepek ekm .
Egzersiz...40 dk eliptik+200 twester+150 mekik.
Şimdilik bukadar eşim gelincede aynı egzersizlerden yapcam inş.
Akşamları hiç böyle yemediğimden sanki çok gibi geldi.sizcede çokmu olmuş
Bence çok değil tatlim eğer türlü büyük tabak değilse :KK19:sporunda cok iyiii:KK49:

Bugün kaptanımn yönlendirmesiyle protein günü yaptın
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Yeşil çay

Ara
1 kase yoğurt
2 ceviz
Yeşil çay

Aksam
Balık
Salata

Sporda yaptım kaptanim evde tempolu yürüdüm internettn bi Video buldum basen için onu yaptim
Çookk güzel canim inşallah sana boooll eksi olarak döner sporda yapmissinn ooohh :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Back
X