Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Perşembe menusu:
sabah:5 adet cherry domates 2 zeytin 2 dilim kasar peyniri
ögle:kizin mamalarini tatmaktan sanirim baska bisey yemedim..
akşam:5 cherry domates 1 salatalik 1 biber yarim avokadolu ve 1 kasik misirlo salata harikaydiii:kk77::kk77: ve birazda ceviz ici 4-5 adet
Menün çok güzel Can'ım birde avakodoyu 1 gece öncesinden su beklettiğini ceviz ike yap çok güzel oluyor tok tutuyor ve şekeri dengeliyor

Menulerimle karsinizdayim canlar :nazar:

KAHVALTIM
20150308_153950.webp

mis gibi kahvaltiydi :KK66: icinde zeytin lor peynirli omlet ekmek yemedim

yaninda süt ictim :KK66:

ÖGLEN
20160114_002628.webp

patetesi hasladim ustune bi tatli kasigi yagla havucu kavurdum ustune koydum yogurt maydonoz mis gibi oldu 3 yemek kasigi tabagima koyup yedim yanindada sekersiz cay canlar ekmek yine yok :KK66:

AKSAM
20150310_204333.webp

:KK66: yaninda buyuk kase salata yedim

KAHVALTIM
Eki Görüntüle 1744857

ÖGLEN
Eki Görüntüle 1744860
patetesi hasladim ustune bi tatli kasigi yagla havucu kavurdum ustune koydum yogurt maydonoz mis gibi oldu 3 yemek kasigi tabagima koyup yedim yanindada sekersiz cay canlar ekmek yine yok :KK66:

AKSAM
Eki Görüntüle 1744862
Afiyet olsun öğlen yediğin salata insanın gözünü doyuruyor maşallah ne kadar güzel özenmişsin

KAHVALTIM
Eki Görüntüle 1744888

ÖGLEN
Eki Görüntüle 1744889

AKSAM
Eki Görüntüle 1744890

Aa burdaymiş menü:KK200: afiyet olsun canim cok güzel menün:KK19:

Doydun mu Can'ım keşke yAnında zeytin yada yeşillik yeseydin
Canim aclik var ama oyle aman amam degil birseyler yemehi dusundum ama prensiplerimden sasmayayim dedim sonra tartiguerimden once yine yerim diye dusundum

Malum ben cok konustum hakkini vereyim demi:KK53:

Canim aclik var ama oyle aman amam degil birseyler yemehi dusundum ama prensiplerimden sasmayayim dedim sonra tartiguerimden once yine yerim diye dusundum

Sen mi hele ben neler konuştum ah ah yarın ne olucak bakalım ama senden umutluyum:KK48:

Bugunki menum :

Sabah : zencefilli turk kahvesi
Ara: 1 yesil elma, limonlu yesil cay
Oglen : 1 salatalik
Aksam : 1 salatalik, baharatli yogurt kuru

Spor :

600 kcal. Eliptik
70 kcal bisiklet

Bikac saat sonra evde pilates yapicam

Bugunki menum :

Spor :

600 kcal. Eliptik
70 kcal bisiklet

Canim boyle olmaz ki neredeyse hicbirsey yememissin diycemde kendine bak demenden korkuyorum :KK53:

Ama benim vucut direncim biraz farkli gerci sende vucudunu daha iyi bilirsin

Ya ben kahvalti edince tum gunum yemek yiyerek geciyor o yuzden kahve iciyorum sadece yoksa ipin ucu kaciyor tatlm :KK43:
Ayyy bende cok iradesizim o yuzden cok cesit kullanmamaya calisiyorum mesala corba ve yemek varsa ya corbayi yiyorum yada yemegi

Hele birde bi iki bisey atistirayim zaten giden gitti diye ne bulursam yiyorum

Kahvaltim;1,5yumurta ,10zeytin ,kk peynir salatalik ,kapyabiber , bir avuc findikceviz ,bir dilim ekmek ,üc catal recel
ara ,ceyrek avakado ,4ceviz ,bir kuru kayisi

aksam ,bir tabak kuru fasulye , 3 kasik bulgur pilavi , 3kasik et kavurma ,salata ,
Spor;10bin adim yürüdüm ,30squat

İyi akşamlar kızlar bugün ki menüm kahvaltıyı geç kaldığım için öğleye doğru yedim zeytinyağlı barbunya ,yogurt akşam ise zeytinyağlı kabuska ve yogurt 3 lt yakın su ,sade Türk kahvesi
Menün güzelmis canim.kiz miyavcim bugün persembe gelen varmi

Zayiflicam diye sagligindan olma canim keske salata yiyeydin.tabi sen daha iyi bilirsin bünyeni

Bugunki menum :

Spor :

600 kcal. Eliptik
70 kcal bisiklet

Bencede cok az yemissin canim ya.az kalorili ama doyurucu seyler yiyebilirsin

Zayiflicam diye sagligindan olma canim keske salata yiyeydin.tabi sen daha iyi bilirsin bünyeni
Sagolasin dusundugun icin canim

Sadece tartidan onceki gunlerde boyle ayran iciyorum cunku tartida fazla cikarsam moralim bozulur veremem diye boyle bi uygulamaya karar verdim
Cok sukur suan bi sıkıntı yok insallah jep boyle devam eder diyeyim

Back
X