Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sagolasin dusundugun icin canim

Sadece tartidan onceki gunlerde boyle ayran iciyorum cunku tartida fazla cikarsam moralim bozulur veremem diye boyle bi uygulamaya karar verdim
Cok sukur suan bi sıkıntı yok insallah jep boyle devam eder diyeyim
Insallah yarin eksi görürsün canim.evet haklisin insan kilo veremmeyince morali bozuluyo.

Kahvaltim;1,5yumurta ,10zeytin ,kk peynir salatalik ,kapyabiber , bir avuc findikceviz ,bir dilim ekmek ,üc catal recel
ara ,ceyrek avakado ,4ceviz ,bir kuru kayisi

aksam ,bir tabak kuru fasulye , 3 kasik bulgur pilavi , 3kasik et kavurma ,salata ,
Spor;10bin adim yürüdüm ,30squat
Maşallah menünde güzel sporunda tatlım:KK60:

Bugunki menum :

Sabah : zencefilli turk kahvesi
Ara: 1 yesil elma, limonlu yesil cay
Oglen : 1 salatalik
Aksam : 1 salatalik, baharatli yogurt kuru

Spor :

600 kcal. Eliptik
70 kcal bisiklet

Bikac saat sonra evde pilates yapicam
Kuzum sen bilgilerini paylaştın mi gözümden mi kaçtı acaba:KK58: sana zahmet tekrar paylaşır msn yarinin listelerini hazirlicam şimdiki kilonu ve hedef kilonu yazar msn balim:KK16: bu arada bence menune düzen getirmeliyiz kahvalti yapınca ipin ucu kaçıyorsa ekmek yemeden bir yumurta az peynir zeytin boll yeşillik yersin hem az hem faydali olur canim aksaminda hafif olsun istersen sebze yemegi yada çorba salata tarzi yiyebilirsin:KK74:

Kızlar size kendimi tanıtayım o zaman,
adım gözde
yaşım 25, bekarım, çalışıyorum.
boyum 1.69
kilom maalesef 85 üstü bir şey yarın sabah tartılcam,

düzenli bir spor ve diyet hayatına adım atmam lazım. çünkü bu durumdan çok sıkıldım.
bu forumda yabancı değilim, grup kurallarını da az çok biliyordum, pek birşey değişmemiş...
sizler kaç kilosunuz ?

Kızlar size kendimi tanıtayım o zaman,
adım gözde
yaşım 25, bekarım, çalışıyorum.
boyum 1.69
kilom maalesef 85 üstü bir şey yarın sabah tartılcam,

düzenli bir spor ve diyet hayatına adım atmam lazım. çünkü bu durumdan çok sıkıldım.
bu forumda yabancı değilim, grup kurallarını da az çok biliyordum, pek birşey değişmemiş...
sizler kaç kilosunuz ?

Diğer üyelikleriniz de şifre sorunu mu var ? Sürekli üyelik alıyorsunuz ? Neredeyse her takımda bir üyelik ?

Kuzum sen bilgilerini paylaştın mi gözümden mi kaçtı acaba:KK58: sana zahmet tekrar paylaşır msn yarinin listelerini hazirlicam şimdiki kilonu ve hedef kilonu yazar msn balim:KK16: bu arada bence menune düzen getirmeliyiz kahvalti yapınca ipin ucu kaçıyorsa ekmek yemeden bir yumurta az peynir zeytin boll yeşillik yersin hem az hem faydali olur canim aksaminda hafif olsun istersen sebze yemegi yada çorba salata tarzi yiyebilirsin:KK74:
yaziyim kuzum tekrar suan 61 kiloyum boyum 168 hedef kilom da 52.zamanla duzene oturcak insallah bence de sagliksiz bi gun oldu:(

Back
X