Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim sabahtan yemegini hazirla hatta kendin icin hafuf biseyler hazirla gelince ye
Olmaz mi ciktigin saat erken yoksa cikmadan ye diyecektim
Bende Onuda düşündüm birde şöyle düşündüm sabah 6 da kahvaltı yapsam sonra saat 12,30 gibi akşam yemeğimi yesem olmaz mı çok mu kötü olur

:KK11:Kaptanım ve kızlar bana bir akıl verin işin içinden çıkamadım şimdi salı gününden itibaren yüzme başlıyor birde bunun yanında ben spor salonuna gidiyorum ayrıca toplam bir seneden beri yanlız yapıyordum salonda hoca ilgilenmiyordu şimdi boyun fıtığı olduğum için hoca benimle yapacaksın diyor hoca salonda 3 oluyor benim evden 14,30 gibi çıkmam lazım orası 2 saat sürüyor saat 17,00 bitiyor 19,30 yüzmede olmam lazım orasıda uzak 1 saatlik yol eve gelsem 17,30 evdeyim akşam yemeği için saat 18,30 çıksam minibüs ile giderim minibüs bitt yerde bırakıyor ve 1 saatlik yürümem lazım Oraya of yetişemicem ben Nasıl akşam yemeği :KK61:yiyecem
canim okadar yogunsunki kafam basmadi ama anladigim kadariyla soyle yapsan sabahtan yemegini hazirlayip salona 3 te degilde hoca yine ordaysa 4 te falan gitsen ordan cikista dirwk yuzmeye gitsen eve git gel yapmasan olmaz mi canim..

canim okadar yogunsunki kafam basmadi ama anladigim kadariyla soyle yapsan sabahtan yemegini hazirlayip salona 3 te degilde hoca yine ordaysa 4 te falan gitsen ordan cikista dirwk yuzmeye gitsen eve git gel yapmasan olmaz mi canim..
Evet ya dogruyu söylüyorsun 16,30 salonda olsam 18,30 çıkarım oradan otobüs zaten salonun arkasından geçiyor kampüsün içine giriyor orada olurum sagol Can'ım :KK60:ilte akıl akıldan üstündür akşam yemeğini saat 3 de yerim kahvaltıyıda saat 6 da yaparım zaten eve 22,30 gelicem sıvı tüketir yatarım

Eveeeeet ama kural falan varmi ?
Hosgeldin canim ben takim kaptani Selin, o zaman cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Bugün yemeği sonlandırıyorm.yatana kadar bol bol su içicem artk.
Sabah: zeytin,peynir,bir dilim ekmek,yeşil çay,domates
Akşam:salata,börek çorbası
Şekersiz türk kahvesi
:KK54:

ohhhh bugunde bitti sayilirrrrr kacsmakdizzzzz..
Menumde aksam yemegi duzeltmedi yapiyorumm:Kori soslu tavuk yerine yagsiz 1 tatli kadigi salca ve baharatli tavuk..yarim tabak 2 yk yogurt..
2.5 lt su

Hosgeldin canim ben takim kaptani Selin, o zaman cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
Listeyi kim yapiyor? Yada verdigimiz kilolarin takibi nasil oluyor? Kim takip ediyor :D ay cok acemice oldu.
Ben zaten iki haftadr yapiorm oyuzden burayada katilayim dedim..

26yasindayim 160boy suan 81.4kg yum baskaa :)

Back
X