Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy bende menumu yazayim barii :KK70:
Sabah; bir tatli kasigi yagla yapilmis cemensiz pastirmali yumurtaaa cok az peynir ve bir dilim fume..

Aksam; firinlanmis iki but, yogurt ve kendi yaptigim kepekli ekmek

Son düzenleyen: Moderatör:
Menümü yazayim kizlar
kahvaltim 1yumurta ,10zeytin ,kk peynir ,biber ,1dilim ekmek ,turp ,bir avuc findik badem
Ara ,1dilim börek ,yarim dilim yas pasta
aksam ,bir kase corba , bir tabak haslanmis brokoli ,yogurt ,iki kasik makarna
spor ;45dakika yürüdüm ,yarim saat bacak ve Karin egzersizleri

Listeyi kim yapiyor? Yada verdigimiz kilolarin takibi nasil oluyor? Kim takip ediyor :KK70: ay cok acemice oldu.
Ben zaten iki haftadr yapiorm oyuzden burayada katilayim dedim..
Kuzum ilk sayfayi okudun mu? Listeyi her takımın kaptani yapiyor yani bizimkini ben yapıyorum :KK39: her hafta cumalari tartiliyoruz ve listeye kilomuzu yazip yüzdesini hesapliyoruz disiplinli bi iş her gün menünü yazıyorsun ne yediysen sohbetlerimize katiliyorsun böyle işte sormak istediğin varsa sorabilirsin :21:

Kuzum ilk sayfayi okudun mu? Listeyi her takımın kaptani yapiyor yani bizimkini ben yapıyorum :KK39: her hafta cumalari tartiliyoruz ve listeye kilomuzu yazip yüzdesini hesapliyoruz disiplinli bi iş her gün menünü yazıyorsun ne yediysen sohbetlerimize katiliyorsun böyle işte sormak istediğin varsa sorabilirsin :21:
Tammmmm anladim :D okudum da o yuzde isi ne is dedim ama cuma gunu yasayarak anlarimm :D tisikkurler kaptan hanim :D

Menümü yazayim kizlar
kahvaltim 1yumurta ,10zeytin ,kk peynir ,biber ,1dilim ekmek ,turp ,bir avuc findik badem
Ara ,1dilim börek ,yarim dilim yas pasta
aksam ,bir kase corba , bir tabak haslanmis brokoli ,yogurt ,iki kasik makarna
spor ;45dakika yürüdüm ,yarim saat bacak ve Karin egzersizleri
Yas pasta borek olmasaymis iyimiss sanki:kk77::KK53::KK8:

selam kızlar
sabah güzel bir kahvaltı yaptım form çay içtim. çok şükür şekerli çayı bıraktım.
öğlen: bişey yemedim
akşam: 2 kase tarhana çorbası biraz ceviz
Şekeri bırakmanı sevindim canım artık içtiğin çayların tadını daha çok varacaksın

Gomlek almistm ince cizgili tam oluyo bugun bir giydim dort parmak bol duruyo :D 2014de giydigim gomlek vardi bu yaz dugmeler birbrine erismiyodu giydim suan taam oluyo okadar sevndim ki :D motivem tavanlardaaaaa:KK73::KK6:sporumada devam edeyimmmm

Back
X