Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sodali tuketcem bakalm okadar da sevmiyorm ben siyah cayciyim :KK70: onsuzda gidiyo kilolar arada bir iceyim bakalm. Hosbulduk bu arada :KK68:

Faydasi oluyo aslinda odem atmada cok faydali.

Ben de cok severim yesilcayi da siyah cayi da ama cok icemiyorum malesef..

@ kitap_asiği Giyim derken şu ip bağlamam mı :KK70:sorma canım bilerek almıyorum akşamda alışverişe çıktım böyle leoparlı birşeyim yoktu indirime girmiş tunik tayt üstüne filan mevsimlik ince 38 beden aldım keşke diyorum 36 beden mi alsaydım zaten 16 TL düşmüş beli iyide kalçalarım var genim basenim ile çok itici durdu bilerek aldım zayıflamak için birde ona uygun çanta leoparlı sanırım yaşlanıyorum:KK70::KK70:

"Hic umrumda degil" demen canim:KK48:

Ooh sefan olsun valla. 38 bedende sıkı olursin zaten sporla devam edersen:KK49:

Kucuk beden kiyafetler almak insani cok motive ediyo cok da guzel yapmissin:KK19:

"Hic umrumda degil" demen canim:KK48:

Ooh sefan olsun valla. 38 bedende sıkı olursin zaten sporla devam edersen:KK49:

Kucuk beden kiyafetler almak insani cok motive ediyo cok da guzel yapmissin:KK19:[/QUOTE] evet Can'ım hiç umurumda degil çünkü zayıflayıp almak istiyorum eşim söz verdi 3000 TL para vericem A-z dolabını değiştir dedi bende bu Hakkı'mı zayıflayıpda kullanmak istiyorum :KK53:insanlar baksınlar çok da fifi:KK76:

Karli sabahtan günaydin kizlar...
kizlar dun tartılmistim zaten ve en son saat 16.30 da yemek yedim sonra sadece su ictim ama ona ragmen bu sabah -yoktu şaşırdım..Ama biliodum bu hafta boyle olucani cunkü bünyem artik noluyor n3den depo dopmuyor diye bagiriyor hissediyorum ee bukadar diyet yap birak yap birak yapa yapa insan anlio:) Ama cumaya gore -deyim cok sukur 72.8 1 kilo daha verdimmi haftaya listedeyim evelALLAH:)
Bol -li bir hafta olsun hepimiz icin..Bu arada geroye donuk okuyunca bende film koptu Miyav_su Miyav_su sen kaç kilosun cnm lac kiloydn kac kilo verdin valla karıştm iyice..
Dün bi yazi okuyorum kilolar ve bedenlerle ilgili kendimde tekstilci oldugumdan ve liseden itibaren üniversitede dahik kalip dersleri aldigimdan vs. bilirim az cok..Neyse her 5 kilo 1 bedene denkmis..Valla o oyle olmaz ben o 5 kiloyu nerden ve neyden verdigin onemli arkadas mesela ben suanda 40 bedenim usttende L giyiyorum XL ta alternatif olabilir bana ama M olmaz..Ee ben 5 kiloda versem 68 de olsam yine M bana olmaz kasar L bedene devam...7 kilo 1 bedene denktir arkadaşlar..Ve 2 cm yalani var bide her beden 2 cm farkeder hayir yanliş her beden 2 sagdan 2 soldan olmak uzere cevrede 4 cm eder dostlar....

:KK55:Günaydın kızlar kilom,81.700 gr :KK52:herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu bir hafta dilerim :KK19:
ahahahhh canim bukadar olurrrrr :) tam ustune yazmışsin 38 beden aldm keske 36 alsaydim deyince bide 48 kg olmak isyiorum yazmışın bi an aklimi kaybettim 48 mi die:)

Kizlarrrr gunaydin ben regl gunumdeyimde tartida fazla cikarsam moralim bozuluyo diye kaptan bugun tartilmamam icin izin verdi ama icinkz rahag olsun hic kacamak falan yapmadim

Hepinize bol eksili gunler diliyorum :)

ahahahhh canim bukadar olurrrrr :) tam ustune yazmışsin 38 beden aldm keske 36 alsaydim deyince bide 48 kg olmak isyiorum yazmışın bi an aklimi kaybettim 48 mi die:)
Can'ım 96 kg dan 80 kg düştüm 38 üst oluyorda alttan sıkıyor basenim ve kalçalarım var :KK70:keşke 36 beden alsaydım :KK59:hırsa gireyim diye 48 kg daha kaç kilo vericem ki artık uçan balon gibi uçarım:KK70::KK70:

Kizlarrrr gunaydin ben regl gunumdeyimde tartida fazla cikarsam moralim bozuluyo diye kaptan bugun tartilmamam icin izin verdi ama icinkz rahag olsun hic kacamak falan yapmadim

Geçmiş olsun canım iyi yapmışsın yoksa moralin bozulurdu

Kizlar bu arada bisey sorayim.evde ic bacak icin neler yapabilirim bilen varmi acaba.ayyy bütün vücuduma estetik mi yaptirsam baska sey beni kurtarmaz:KK53:
Bende thing master diye küçük bi alet var iç bacagimi onunla sıkılaştirdm canim bide pilates çemberi de iyi oluyor ikisinden birini al istersen bacağının arasinda sıkıyorsun acayip çalıştiriyor iç bacağı ;)

Selam kızlar..nasılsınız..
Yoğun bir günden sonra buradayım.sabah büyük kız ateşlendi onu acile götürdük hastane çok kalabalıktı iki saat sıra bekledik..oradan annemlere geçtik .misafir gelince ancak eve gelebildim..

Menüm bugün çok karışık oldu..
Geçmiş olsun kuzuna canım şimdi nasıl♥
:KK55:Günaydın kızlar kilom,81.700 gr :KK52:herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu bir hafta dilerim :KK19:
Kuzum sen cuma 80.7 değil miydin?:KK57:

Ödem cumaya kadar iner balim kaçamak da yok boşuna bozulmasın :KK19:
Günaydın:KK54:

Günaydın fıstıklaaarr boll eksili güzel bir hafta olsun bizim için hadi bakalım bu haftada birinciliği kimseye bırakmayaliiim:KK68::KK68:
Cuma kilom:54.7
Güncel kilom:54.5:KK76:

Hosgeldin canim. Benim de boy 168 kilo 68.

Kaptanimm:KK3:

Nasilsiniz? Kilo vermeye baslamissiniz coook sevindim:KK74:
Ayy kimler gelmisss. Dugun kacagi gelmisss. Ruveydamm nasilsinn bitanemm. Baya merak ettik seni. Nasildi dugunn evlilikk nasil gidiyorr. Ben vermeye basladim tatlim. Simdi termale tatile geldimm almadan donsemm iyi ama bakalimm.

Back
X