- 16 Şubat 2009
- 34.832
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #127.421
Kızlar bu şarkıya bayılıyorum içimden geldi paylaşıyorum Umarım yasak değildir kaptanım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyordum bu haftalık böyle olsun. Bende kaçırmam tartı günlerimizi artık. Haftasonu takıma çok adapte olamadım. Sohbetlere dahil olmayı beceremedim. Bugünden itibaren inş kaynaşacağım.Evet canim takim içinde pazartesi de tartılıyoruz haftasonu kaçamaklarıni engellemek için![]()
Teşekkür eserim canım..ateşi düştü öksürük devam ediyor..Geçmiş olsun kuzuna canım şimdi nasıl♥
Kuzum sen cuma 80.7 değil miydin?
Ödem cumaya kadar iner balim kaçamak da yok boşuna bozulmasın
Günaydın![]()
Burası çok motive ediyor canım..takibi bırakma hepberaber kilolarımızı verelim fit olalım tatlım...Bilmiyordum bu haftalık böyle olsun. Bende kaçırmam tartı günlerimizi artık. Haftasonu takıma çok adapte olamadım. Sohbetlere dahil olmayı beceremedim. Bugünden itibaren inş kaynaşacağım.
Geçmiş olsun miniğin hastalanmış sanırım.Burası çok motive ediyor canım..takibi bırakma hepberaber kilolarımızı verelim fit olalım tatlım...
evet Can'ım hiç umurumda degil çünkü zayıflayıp almak istiyorum eşim söz verdi 3000 TL para vericem A-z dolabını değiştir dedi bende bu Hakkı'mı zayıflayıpda kullanmak istiyorum"Hic umrumda degil" demen canim
Ooh sefan olsun valla. 38 bedende sıkı olursin zaten sporla devam edersen
Kucuk beden kiyafetler almak insani cok motive ediyo cok da guzel yapmissin![]()
Ayy kimler gelmisss. Dugun kacagi gelmisss. Ruveydamm nasilsinn bitanemm. Baya merak ettik seni. Nasildi dugunn evlilikk nasil gidiyorr. Ben vermeye basladim tatlim. Simdi termale tatile geldimm almadan donsemm iyi ama bakalimm.
Ooh iyi canimm bende 80.9oldm ohhGünaydın kızlar kilom,81.700 gr
herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu bir hafta dilerim
![]()
Ne güzel canım hadi bakalım bu hafta bol eksili olsun hepimizeOoh iyi canimm bende 80.9oldm ohh
Ay insallah cnm insallah bu hafta 7leri goruruz beraberNe güzel canım hadi bakalım bu hafta bol eksili olsun hepimize![]()
Canim valla kitabi bile elime alamiyorum dogrusu niyedir bilmiyorum bi keyifsiz bi halsizim sadece uyasim var baska bisey yapasimda yok calismayincada vicdan azabi cekiyorumSudbanazenin canım çok mu yoğunsun ? Dogru senin bu hafta sınavın vardı ?
Bende 7 leri gormek istiyorum artik 7 leri en son 2009 da gordum diye hatirliyorumAy insallah cnm insallah bu hafta 7leri goruruz beraber![]()
Tebrik ederim haftasonu kaçamaksız geçmişCuma kilom 70.3
Pazartesi kilom 69.8
Ben 2014Bende 7 leri gormek istiyorum artik 7 leri en son 2009 da gordum diye hatirliyorum
Insallah bizlerde oyle 7 li 6 lı gunleri goruruzCuma kilom 70.3
Pazartesi kilom 69.8