Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya bende gogus bolgesi problemlide kimisi göğüsler kuculmez diyo ama ben yillar once kilo vermistim o zamam goguslerim kuculfu diye hatirliyirum bunu duyduguma sevindim

Canim bu arada karin bolgesi icin cocuk var mi varsa ise yarar mi bilmiyorum ama kibrit toplama diye bir hareket var belki duymussundur iste 1 kutu kibriti yere dokuyorsun

Bir sag elle bir sol elle toplamaya basliyorsun bitinceye kadar ama toplarkende egilmeden comelerek tam oturmadan aliyorsun kalkiyorsun tekrar comelip bu sefer diger elle aliyorsun

Gerci ben adam akilli anlatamadim ama sahiden yoran bi hareket bi dobem bende yapmistim pantolonumun dugmesi kapanmiyordu devamli yaptiktan sonra bende gozle gorulur bi gelisme olmustu

Birde nette bir yerde Emine Ün 'ün dogumdan sonra o sekilde karin bolgesini topladığıni okumustum

Bende kilo vermem yavaslayip durduktan sonra yapayim diye dusunuyorum malum bir sure sonra kilo verme duruyor

Ya kusura bakma cok konusan biriyim ya kisa ve oz anlatamiyorum
Sen neler biliyormuşsun Can'ım maşallah o hareketi denenmeyeyim bende bana mekik çekmek yasak boynumdan onu bir deneyeyim

Kızlar bugün yemeğimi erken yedim 3 hafta böyle devam edicem 06:00-kuru domatesli keten tohumlu çörek otlu omlet,avuç içi kadar peynir yeşillik ,tarçınlı süt ,15 adet zeytin 13:00-tost makinesinde 4 dilim sucuk ,10 adet zeytin,1 çay bardağı kuruyemiş şekersiz adaçayı 14:00-1 saat Kardio +1 saat ağırlık

Kızlar bugün yemeğimi erken yedim 3 hafta böyle devam edicem 06:00-kuru domatesli keten tohumlu çörek otlu omlet,avuç içi kadar peynir yeşillik ,tarçınlı süt ,15 adet zeytin 13:00-tost makinesinde 4 dilim sucuk ,10 adet zeytin,1 çay bardağı kuruyemiş şekersiz adaçayı 14:00-1 saat Kardio +1 saat ağırlık
Masallah canim sporada basladin artik kim tutar seni

Kizlar bende menumu yazayim simdi babam gelince giremem falan

Sabah:1 haslanmis yumurta 5 zeytin 2 dilim peynir

Öğle:1 tabak haslanmis az yagda cevrilmis yarma

Ayyy canim bi kuculseydide hayirlisiyla

Insan kendi kilosunu pek anlamaz ya bende oyle pek buyuk gormuyorum ama baskalari buyyk buyuk diye diye cok moralimi bozuyor

Hatta birgun bi kasiyer estetik operasyonla kucultmeyi dusunseniz demisti aklima gelince bile uzuldum simdi:KK42:
Yok canim sen merak etme baya küçülüyor gerek yok öyle operasyona bazi insanlar çok abartiyor gerçekten:KK11:

Canım doydun muo_O
Kiz doydun mu ne kelime inan son kasiklari zorla migdem bulana bulana yedim onuda belki aksam acikirim kacamak yapmayayim diye zorladim

Yavas yavas yiyorum kucuk kucuk lokmalarla acaba onun etkisi mi bilemedim

Kiz onceden varya ne yersem yiyeyim oyle neredeyse hic sislik falan hissetmezdim simdi doydugumu bile hissediyorum

Yok canim sen merak etme baya küçülüyor gerek yok öyle operasyona bazi insanlar çok abartiyor gerçekten:KK11:
Yani insan kendi kilosunu falan gormez ne kadar sisman olursa olsun farketmez ya bende bazen acaba sahiden dedikleri kadar var mi diye dusunuyorum uzuluyo insan gercekten

Back
X