- 16 Şubat 2009
- 34.832
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #127.661
Bende bir bakayım sagol Can'ım paylaştığın içinBade'nin sekeri diye yazin cikiyo hemen.seker hastasi kizi varmis onun icin yaptiklarini paylasiyo ben cok begendim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bir bakayım sagol Can'ım paylaştığın içinBade'nin sekeri diye yazin cikiyo hemen.seker hastasi kizi varmis onun icin yaptiklarini paylasiyo ben cok begendim
Bu soğukta Allah yardımcın olsun taşınmada iki çocukla birdeAynen canım hiç olmadı ama öyle yoğunumkiii..kuzenimin çeyiz hazırlığı var oraya gittim..bir de taşınma işi çıktı belki haftasonu yeni eve geçebilirim..çok uğrayamazsam kusura bakmayın..
Gecmis olsun canim insallah tez zamanda iyilesirsarraf .!.:Hasta canım bir de nazlıki.küçüğü unutturdu bana .
Öyle amaaaa ben hedefe ulaşınca çok acimasiz olurumYok ya bırakmayız kız takımınıza hiç ugramamistim muhabbete geldim ondan günlüğe de gidelim ama Oksuz kalmasın zaten hedefe sen daha yakınsin gurur kaynagim![]()
Konuş canim konuş muhabbet iyidir helede diyetle ilgiliyse insani motive ederGundr bes mesaj mecburi dediler ben 50 anladim galiba amma konustum bee![]()
Rica edrim tatlimBende bir bakayım sagol Can'ım paylaştığın için![]()
Öyle amaaaa ben hedefe ulaşınca çok acimasiz olurumzayıflar acimazsiz oluur çünkümm
seni de incecik olmadan icim rahat etmeeezz kuru kızlar olucaz biz 36 beden
![]()
olsun spor yaptım vicdanım rahat etmediOoo bide benm kalorisiz gozlemelerime cok derler pilavvv miiiiiii tereyagmiiiiii niiiiiiii![]()
Hahaha iyi yapmsn canm burda kar var yaaaaA cikmak istemiyorumolsun spor yaptım vicdanım rahat etmedi![]()
ha gayret canım. kurtulacaksın o pantolondanHe ya bütün günüm sporda geciyor benim52 beden ipli
kurtulmak için
![]()
Konuş canim konuş muhabbet iyidir helede diyetle ilgiliyse insani motive edergaza getirir
![]()
Arada olur öyle dert etmeolsun spor yaptım vicdanım rahat etmedi![]()
Amin canım..çok zor gerçekten kara kara düşünüyorum..Bu soğukta Allah yardımcın olsun taşınmada iki çocukla birde
evde yaptım yürüyüşü. koridordaHahaha iyi yapmsn canm burda kar var yaaaaA cikmak istemiyorumbende devam sporaaaa insallah..
Neden olmasin canim bu azmin ve sporunla kisa zamanda basarirsinEvet kuru kızlar olucaz
![]()
Açlık otu diye bi bitki ćayi canim dur ben netten bi yazi bulup buraya kopyalayim olmadi haftada bir içersin bağırsakların çalışir tatlimHangi çay kızlar
Evde bende yapiyorm bi kac seyde salonda ter banyosu yapiyorm resmen bi saatte 300-400kalori yakip cikiyorum.. evde iyi bazn bende yapiyorm oyleevde yaptım yürüyüşü. koridorda![]()
Allah yardimcin olsun canim kolay gelsinAmin canım..çok zor gerçekten kara kara düşünüyorum..
iyi yapıyorsun canım. topik böyle şenlenmeyeli çok oldu. bikaç kişi gidince sessizlesti buralar. tabi birkaç kişinin hakkını yemiyim. onlar da olmasa napardım.Gundr bes mesaj mecburi dediler ben 50 anladim galiba amma konustum bee![]()