Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen canım hiç olmadı ama öyle yoğunumkiii..kuzenimin çeyiz hazırlığı var oraya gittim..bir de taşınma işi çıktı belki haftasonu yeni eve geçebilirim..çok uğrayamazsam kusura bakmayın..
Taşınma işi çok zor bilirim canim kolay gelsin:KK35:

Ayy kızlarr hala geçmişi bitiremedim ama eşimin yanina gitmem lazim adam tek başına oturuyo:D bende guya çocuk uyutuyorum iki saat oldu :D hepnizi seviyorum iyi geceler canlariiimmm fistiklaaariiim:KK36:

@kitap_asigi bende çok severim kitap okumayı bu aralar sağlıklı beslenme ile ilgili kitapları okuyorum evet o 3000 TL aklıma geldikçe gaza basıyorum:cool:
Bas tabiii. Ha gayret bu azimle senin elinden hicbir sey kurtulamaz :)
Canim benimki aöf sınav bu hafta sonu sajiden cok korkuyorum gecen yılda kaldigim dersler vardi

Inşallah bu sefer gecerim

Canim ben de aof'te okuyorum. Cikmis sorulara bak netten mutlaka. Cok faydasi oluyor.

Kiz doydun mu ne kelime inan son kasiklari zorla migdem bulana bulana yedim onuda belki aksam acikirim kacamak yapmayayim diye zorladim

Yavas yavas yiyorum kucuk kucuk lokmalarla acaba onun etkisi mi bilemedim

Kiz onceden varya ne yersem yiyeyim oyle neredeyse hic sislik falan hissetmezdim simdi doydugumu bile hissediyorum

Aynen oyle yavas yemek her seyi degistiriyor. Midemize tokluk sinyali gidene kadar dunyalari yemis olmuyoruz. Ölçülü yemis oluyoruz boyle devam et:)

Göğüslerin büyük olması kilo ile alakası yok Can'ım benim kuzenim 48 kg ana göğüsleri 95 yani bence orasına takılma zaten insanlar kimde ne yakalasak diye uğraşıyorlar

Buyutmek icin ne yapmak lazim bilen var mi:KK53:

Ooo 3000 tl para neler neler aliniir:21:

Valla ben pek kiyafet alisverisi yapmayi sevmiyorum ya hem kilodan hem elime gecen parayi kitaba yatirdigimdan:KK48:

Iyiyim valla cok sukur. Ben de buraya gelemedikce kendime dert ettim. Yerlesmem falan anca oldu esyalar alisma sureci vs derken anca gelebildim. Ama eski takimdan kimseler kalmamis:KK64:

Siz neler yaptiniz nasilsiniz? Almadan donersiniz kaptanim ya bence.
Amnnn gec olsun guc olmasın ruveydamm. Allah mutlulugunu daim etsinn. Ben mezun olmaya 6.takima geri dondumm islerim ev coxuk lar yogunumm kuzum selincim yeni kaptann pekde sekerdir kendisi tanismissiniz zaten. Boyle bitanem

Oyy masallah haftaya gelsin 79 lar tebrik.ederimm[/QUOTE]

Amiin tesekkur ederim:KK200: evet simdiki kaptanimizi da cok sevdim cok tatli cok cana yakin sagolsun:KK48: arada ugrayin yine eski kaptanim:KK48:

Kızlar regli oldum inş.ödemle kiloda gider

Regl zamaninda metabolizma hizlanirr ve daha cok yag yakarmis canim. Bol su icin ödemi atarsin ve sporuna da yuklenirsen iyi sonuc alirsin insallah :KK19:

Selam 14. Takım ben geldim :-) ben kim miyim 1. Takım kaptan yardımcısıyim söyle bir sekercime bakıp kacacaktim size de selam vereyim dedim:KK66:
Sekercim nasılsın bakayım ozledim ziyarete geldim SekerPancarii SekerPancarii :KK200::KK200::KK200:
Biraz gec oldu ama hosgeldiin:KK3:
Bendede var o sorun bu gun 30 bardaktan fazla su ictim

Canim sinamekili form caylari var. Bir defaya mahsus icebilirsin cok fenaysa. Ama alsikanlik haline gelmesin amann

Ne konusmussunuz oyle hatunlar be:KK48:

Ben galiba gece insaniyim. Bu vakitler oturmayi cok seviyorum.:KK48:

Menumu yazayim

Sabah
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek 2 dilim salam
Sekersiz cay

Oglen
1 avuc cekirdek

Aksam
Firinda patlican 2 servis kasigi koydum tabagima ama biberi fazla kacmis. Zehir gibi geldi bana aci yiyemedigim icin. Birazini esime kakaladim:KK53:
1 kasik pilav
Ayran

Su 2 litre

Bu arada su icme konusu da gecmis. Akilli telefonu olanlar su icme programlari var onlari indirebilirsiniz. Bendekinin adi water your body. Boyu ve kiloyu giriyorsunuz. Size ne kadar su icmeniz gerektigini soyluyor. Su icmeyi unutanlar icin bir program. Saat basi da su icmenizi hatirlatiyor bildirimle.

image.webp

Ne konusmussunuz oyle hatunlar be:KK48:

Ben galiba gece insaniyim. Bu vakitler oturmayi cok seviyorum.:KK48:

Menumu yazayim

Sabah
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek 2 dilim salam
Sekersiz cay

Oglen
1 avuc cekirdek

Aksam
Firinda patlican 2 servis kasigi koydum tabagima ama biberi fazla kacmis. Zehir gibi geldi bana aci yiyemedigim icin. Birazini esime kakaladim:KK53:
1 kasik pilav
Ayran

Su 2 litre
Afiyet olsun güzeliimm çok güzell menün:KK60:

Back
X