Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Senide merak ettm cumayi bekliorm :KK70: dun kactn sen ?
Valla bende beni merak ettim:KK53:

Ben regl yim ben baskulde artilari gorunce kotu etkileniyorum kendimi saliyorum diye kaptan bana izin verdi tartilmadim:KK69:

Artik cuma gunu akkoyun karakoyun cikacak meydana:KK70:

Bende merak ediyorum eksi var mi acaba diye niyeyse kendimi davul gibi sis hissediyorum sanki vermis gibi degilim:KK61: du bakalim cuma gorucez artik

Kizlar dün nette karabugday diyeti gördüm deneyen varmi aranizda.yada kara buugday yiyen varmi nasil bisey merak ettim

Valla bende beni merak ettim:KK53:

Ben regl yim ben baskulde artilari gorunce kotu etkileniyorum kendimi saliyorum diye kaptan bana izin verdi tartilmadim:KK69:

Artik cuma gunu akkoyun karakoyun cikacak meydana:KK70:

Bende merak ediyorum eksi var mi acaba diye niyeyse kendimi davul gibi sis hissediyorum sanki vermis gibi degilim:KK61: du bakalim cuma gorucez artik
Ee dun tartilmadiysan nerdrn bilcen eksiyi :D uzulme uzulme giderbee

Kizlar dün nette karabugday diyeti gördüm deneyen varmi aranizda.yada kara buugday yiyen varmi nasil bisey merak ettim
Merak ettim ya

Emim degilim ama karabugday sanirim su marketlerden aldigimiz yarmalar oluyor ya paketli olanlar (onlar yikanmis oluyor diye duymustum) ama elden kilo olarak alinanlar kara oluyor diye biliyorum

Dogrulugu nedir bilemiyorum ama ben dun hasladim annem kilo olarak almisti sahiden rengi koyuydu ama normslde paket olarak aldiklarimiz yaninda cok acik renkli

Ee dun tartilmadiysan nerdrn bilcen eksiyi :KK70: uzulme uzulme giderbee
Kiz cuma gunu tartildim ya hatta ayiptir soylemesi haftanin birincisiydim:cool:

Cuma kilom 85.8 cumadan cumaya vrrdigimiz kilolar hesaplaniyor

Pazartesi kontrol amacli tartiliyoruz hafta sonu kacamak yapmamak amacli

Kizlar mercimrk böregini deneyen oldumu hic .yapmayi düsünüyorum ama tarifi ni unuttum.hatirlayan varmi

Bende regl oluyorum sanırım. Halbuki 10 gün önce olmuştum :S
Sudbanazenin Sudbanazenin aöf sınavına nasıl çalıştın?
Canim valla cok calistim tum konulari defalarca calistim ama bende soyle bi sikinti var ev sobali salanda tv nin oldugu odada ders calisiyirum dersen kafanda ne var nekadar var inan hic bilmiyirum simdide cikmis sorulara falan bakiyirum netten

Bende yarin yapmayi düsünüyorum.aksamdan islatmayi unutmazsam tabi Miyav_su Miyav_su .kizzz yüzmeden gelince ysz nasil gectigini merakla bekliyorum.kendini kasma korkma o zaman cabuk ögrenirsin.bende yeni ögrendim sayilir

Back
X