- Konu Sahibi Pinarbartu
- #133.321
Yoruldun mu acaba..ya da şekerini ölç istersen..Kızlar ben çok fena oldum gözlerimi zor açık tutuyorum ya böyle tuhaf oldum bana yardım edin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoruldun mu acaba..ya da şekerini ölç istersen..Kızlar ben çok fena oldum gözlerimi zor açık tutuyorum ya böyle tuhaf oldum bana yardım edin![]()
Allah allah tansiyon seker falan miKızlar ben çok fena oldum gözlerimi zor açık tutuyorum ya böyle tuhaf oldum bana yardım edin![]()
Saol tatlımTatlı yerine hurma Yemen çok daha iyi olmuş afiyet olsun canım
Aaa sekerin mi düştü acaba ya tatli bi iki bsy yesen meyve felanKızlar ben çok fena oldum gözlerimi zor açık tutuyorum ya böyle tuhaf oldum bana yardım edin![]()
K.pederini yakin zamanda kaybettinz anlaşılan canm basiniz saolsun tabii stresten de gecikmis olabilr gercekten kadin olmak çok zor bir iş yaAnladim cnm olablir.. kayinpedern vefatnda stresdendir belki. Aman kadin olmak zor
ölçtüm canım yemekten sonra düşmüş ay fena oldum ya ilacımı aldım şuan biraz daha iyiyimYoruldun mu acaba..ya da şekerini ölç istersen..
tatlı yiyemem canım cıkar evet ölçtüm düşmüş şimdi ilacımı aldım şükür biraz daha iyiyimAaa sekerin mi düştü acaba ya tatli bi iki bsy yesen meyve felan
şekerim düşümüş canım ilacımı aldım biraz daha oyalanayım birazdan yatmayı düşünüyorumAllah allah tansiyon seker falan mi
Aman dikkat et canım..dinlen kendine gelirsin..ölçtüm canım yemekten sonra düşmüş ay fena oldum ya ilacımı aldım şuan biraz daha iyiyim
bende öyle yapıcam canım benim sağol yarına görüşürüzAman dikkat et canım..dinlen kendine gelirsin..
Sagol cnm allah razi olsunK.pederini yakin zamanda kaybettinz anlaşılan canm basiniz saolsun tabii stresten de gecikmis olabilr gercekten kadin olmak çok zor bir iş ya
Yok canım allah a şükür iyiyiz.işlerim vardı bugün. Buzdolabı mi boşalttım temizledim.yemek bulaşık falan derken akşam oldu .ancak gelebildim.3 saatte yürüdüm bugün.
iyi yapmışsın ellerine sağlık maşallah ne güzel yürümüşsün yineYok canım allah a şükür iyiyiz.işlerim vardı bugün. Buzdolabı mi boşalttım temizledim.yemek bulaşık falan derken akşam oldu .ancak gelebildim.3 saatte yürüdüm bugün.
Geldim canım. Sen nasıl oldun.biraz daha iyimisin.biraz yat dinlen belki iyi gelirmarlin18 nerdesin canım ?
Benim bebiş baya uyudu bugün. Yürümekten ayaklarımın altı açıyo.sen nasıl oldun.iyimisiniyi yapmışsın ellerine sağlık maşallah ne güzel yürümüşsün yine
ay bir tuhaf oldum yattım ama tekrar kalktım şimdi uyursam gece uyumam birde evde yanlızım malum sabah erkenden kuaföre gidicem 15 km yol yürüyerek gidicem işte maşallah bebişine uyumuş acımaz mı canım krem sürBenim bebiş baya uyudu bugün. Yürümekten ayaklarımın altı açıyo.sen nasıl oldun.iyimisin