- 16 Şubat 2009
- 34.835
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #133.401
Hayırdır umarım bebiş hasta değildir maşallah tebrikler canımGünaydın kızlar..bebiş uyumayınca erken kalktık bugün.. Tartıldım ve giden -800 gr.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırdır umarım bebiş hasta değildir maşallah tebrikler canımGünaydın kızlar..bebiş uyumayınca erken kalktık bugün.. Tartıldım ve giden -800 gr.
Geçmiş olsun canım ay inşallah hastanede iyileşir bebişkizlar gece yine kizim atesliydi hastaneye gidioruz simdi tartildm ama listeye ekleyemicm suanda..kilom 68
Bende büyük kızları okula gönderdim canım. Bebiş le uğraşıyorum. Saat 7 de kalkıyor artık .onu oynatiyorum .Ayyy uyku haram bana kizAy evet canım erken uyuyunca erkenden uyandım şimdi kahvaltı yapıp yürüyüşe gidicem sen neler yaptın
Ana erkenden ne işi var onun ben sana diyorum onun kanında Rambo kanı varBende büyük kızları okula gönderdim canım. Bebiş le uğraşıyorum. Saat 7 de kalkıyor artık .onu oynatiyorum .Ayyy uyku haram bana kiz
Bu gidişle zor ya benimTesekkurler canim darısı başına inşallah![]()
Hiç uykuyu sevmiyor.nasıl bebek bu yaa.bebek dediğin uyur biraz.yolun uzunmuş canım yağmurluk falan giy .ıslanıp hasta olma aman haAna erkenden ne işi var onun ben sana diyorum onun kanında Rambo kanı varoda benim gibi erkenden uyanıyor
gönder bana sabaha kadar evcilik oynarız onunla
bende şimdi kuaföre gidicem 15 km yol
yürüyerek
yağmurda var
![]()
Ayyy öyle deme kız. Sen benden daha fitsin hem.benim tartı eksi gösteriyor ama aynada bişey degismiyorBu gidişle zor ya benim![]()
Merak etme benim yeğenimde aynı senin kız gibiydi ablam hep isyan etti bende hep derdim okula başlayınca uyucam diye isyan eder diye şimdi öyle yalvarıyor uyumak istiyorum diye senin bebişde öyle olur canımHiç uykuyu sevmiyor.nasıl bebek bu yaa.bebek dediğin uyur biraz.yolun uzunmuş canım yağmurluk falan giy .ıslanıp hasta olma aman ha
Ayyy öyle deme kız. Sen benden daha fitsin hem.benim tartı eksi gösteriyor ama aynada bişey degismiyor![]()
Afiyet olsun junior bebiş Rambo kızaBen bebişin karnını doyurmaya gidiyorum kızlar
Evet normalmiş. Ağlayıp huzursuz değilse uykusu yoktur dedi doktor.ahhhh ben olsam onun yerinde saatlerce uyurdumMerak etme benim yeğenimde aynı senin kız gibiydi ablam hep isyan etti bende hep derdim okula başlayınca uyucam diye isyan eder diye şimdi öyle yalvarıyor uyumak istiyorum diye senin bebişde öyle olur canımdoktora sordun mu normal mi böyle olması hoş ben işten güçten böyleyim
Yok canım ben gördüğümü söylüyorumBeni Mutlu etmek için söylüyorsun biliyorum Canım
![]()
Anlıyorum seni büyüyünce okul Zaman'ında arar bugünleri diğer kızın Nasıl iyi mi birazda dahaEvet normalmiş. Ağlayıp huzursuz değilse uykusu yoktur dedi doktor.ahhhh ben olsam onun yerinde saatlerce uyurdum
Çok Sagol miyav teyzesiAfiyet olsun junior bebiş Rambo kıza![]()
Evet iyi şimdi. Sadece yüzme yarışması vardı okulda.yaraları yüzünden gidemedi ona üzülüyorAnlıyorum seni büyüyünce okul Zaman'ında arar bugünleri diğer kızın Nasıl iyi mi birazda daha