- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #133.441
Uzuldm valla cok sinr oldm haftaya kesnlikle baya inmem lazm snr oldm ya@ParteMoralll canım çok iyi 400 gr gitmiş üzülme regli olunca verirsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzuldm valla cok sinr oldm haftaya kesnlikle baya inmem lazm snr oldm ya@ParteMoralll canım çok iyi 400 gr gitmiş üzülme regli olunca verirsin
Tamam canm geçen haftaki kilom 80.9 du bu hafta 78.6 ya inmisim hemen ekliyorumFıstığım unutmuşum adaylar listesini kusura bakma ekledim listeyi![]()
Oldu canım tabiki çabuk geciyor günlerInsallah.. uc hafta oldumu sen geleli yahu
Maşallaah ne güzel kilo vermişsin darısı bana inş***ADAYLAR LİSTESİ***
Esmerm91 (80.9 /78.6 / 2.3/%2.85) yeni üye başlangıç tarihi 25 şubat 2016 başlangıç kilo:80.9 hedef kilo:60
SekerPancarii olmus mu canm
Saol canim ama ilk hafta ya ödem atmisimdir muhtemelenMaşallaah ne güzel kilo vermişsin darısı bana inş
Canım üzülme vücudun yine ödem yapmıştır demekki vücudun çabuk alıp çabuk veriyor ama 4 kilo gerçektende ilginçKızlar merhaba.resmen şoktayım.3 gün spor yapamadım ve dikkat ettiğim halde 4 kilo almışım.bu nası olur anlamadım gerçekten çok dikkat ettim.moralim çok bozuldu.
Ben ilk hafta 4kg vermistim :) odem oluyo evetSaol canim ama ilk hafta ya ödem atmisimdir muhtemelen
Vallahi sasirdim uc hafta ne ara olmus dedim..Oldu canım tabiki çabuk geciyor günler![]()
Aynen öyle haftaya felan net kilomu öğrenms olurumBen ilk hafta 4kg vermistim :) odem oluyo evet
Evet canim toz kekik bi kupa suyu cezveye koy bi tutam da kekik at 3 5 dk kaynat iç iyi geliyor sökülmesine yardım ediyorSabah okudum cnm afedersn ama damla seklinde yani onceki gibi degl tam olamadim.. normal evde toz kekik var o sekilde olurmu hic duymadm
Süper olur canimmKizlarrrrrr bu hafta grup kglari hic begenmedim kendimde dahil..
Bu hafta listedekilerden yarisalimm olmazmi :)
Canm biri vardi ya subdanazn mi neydi hatirlamiyorm birinci olmustu bes kg vermisti bir haftada, sonra ki hafta bes kg aldim demisti.. onda kimse ilginc bulmamistiAyy canim çok üzüldüm acaba geçen hafta yanlış mi tartti tarti veya bugün mü bi yanlışlık var ki 4 kilo almiş olman imkansız![]()
Tamam cnm icicem tesekkur ederm balimEvet canim toz kekik bi kupa suyu cezveye koy bi tutam da kekik at 3 5 dk kaynat iç iyi geliyor sökülmesine yardım ediyor![]()
Moralini bozma canım. 4 kilo almış olamazsınYa bilmiyorum arkadaşlar.ödemdir belki ama bu hafta veririm inş.bencede imknsız 4 kilo bende anlamadım . internetim yok hepinizi kocaman öpüyorum.