- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #133.461
Kimsede kalmadi grupta :) sen zaten gerejk duymazsnSüper olur canimmyapalimm
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimsede kalmadi grupta :) sen zaten gerejk duymazsnSüper olur canimmyapalimm
![]()
Bence çok çabuk verilen kilo tekrar çabuk geri geliyor.en iyisi yavaş yavaş vermekCanm biri vardi ya subdanazn mi neydi hatirlamiyorm birinci olmustu bes kg vermisti bir haftada, sonra ki hafta bes kg aldim demisti.. onda kimse ilginc bulmamistinormal demekki cnm
Miyav_su
![]()
Evet afiyet olsun sana tatlım. Menün çok güzelSabah; iki haslanmis yumurta biraz peynir iki fume
Aksam; yulaf kepekli kofteeeeee , ayran, artan yulaftan minnak ekmek yaptm..
Afiyt olsun bana doydumm ohhhh![]()
Niye öyle diyon kız biz varız ya.bizi adamdan saymıyonmu yoksaKimsede kalmadi grupta :) sen zaten gerejk duymazsn
Sagol cnmmmmmmEvet afiyet olsun sana tatlım. Menün çok güzel
Tamam iste kac kisi kaldik cnm o anlamda seni unutrmuyum :)Niye öyle diyon kız biz varız ya.bizi adamdan saymıyonmu yoksa![]()
Evet aynen oyleBence çok çabuk verilen kilo tekrar çabuk geri geliyor.en iyisi yavaş yavaş vermek
Yeni kişiler davet edicem kuzum kalabaliklaşalim biraz demiKimsede kalmadi grupta :) sen zaten gerejk duymazsn
Canm mesajini atlamisim smdi gördüm bence harika fikir kendi icimizde yarisalm herkes bir hedef belirlesin haftaya cumaya kadar ve o hedefe varmaya calisalmKizlarrrrrr bu hafta grup kglari hic begenmedim kendimde dahil..
Bu hafta listedekilerden yarisalimm olmazmi :)
Ohh afiyet olsun canm.su yulafida bi ben sevemedm heraldeSabah; iki haslanmis yumurta biraz peynir iki fume
Aksam; yulaf kepekli kofteeeeee , ayran, artan yulaftan minnak ekmek yaptm..
Afiyt olsun bana doydumm ohhhh![]()
Ooo masallah bebisin üşümemiştr insallah hergün parkta felan mi yürüyorsun canm yoksa bi yere mi gidip geliyorsun ?Miyav_su canım gittin mi kuaföre. Yürüyüş nasıl geçti. Ben de çıktım bebiş le dışarıya. Yolda bir yağmur bir kar fena yakalandık. Ellerim dondu resmen.ama 2 buçuk saat yürüdum. Yeni geldim.ısınmaya çalışıyorum
Bencede yaa az daha kalabalik olsak daha iyi olur sankiYeni kişiler davet edicem kuzum kalabaliklaşalim biraz demi![]()
Gercekten cok fena ya tühh insallah haftaya dereceye girerzAyyy listemiz felaketttt kötü![]()
Amanıınn... Haftaya telafi ederiz kaptanım yaa..Ayyy listemiz felaketttt kötü![]()
Afiyet olsn canm börekten fazla kacirmazsan menün cok güzelSelam kızlar..menüm..
Sabah: soğanlı yumurta, kk peynir, yeşillik, iki ceviz, beş badem..
Akşam: yoğurtlu karnıbahar, mercimek böreği...
Yeni gelenler gitmese iyi olur aslında..yüzdemiz çoğalır..evet @ParteMoralll biz varız ya canım..Niye öyle diyon kız biz varız ya.bizi adamdan saymıyonmu yoksa![]()
Burasıda aynı canım eve daha yeni geldim 5 saat yürüdüm iyi oldu senin ki fena olmuş sıcak birşeyler iç ayaklarınada çorap giy yünlüMiyav_su canım gittin mi kuaföre. Yürüyüş nasıl geçti. Ben de çıktım bebiş le dışarıya. Yolda bir yağmur bir kar fena yakalandık. Ellerim dondu resmen.ama 2 buçuk saat yürüdum. Yeni geldim.ısınmaya çalışıyorum