Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@moon8187 canım bebişin neyi var.neden hep atesi çıkıyor. Dış falan mı çıkarıyor acaba.Ayyy hemen iyileşir inşallah. Çocuk hasta olunca insan alt üst oluyor .Rabbim şifa versin canım

KahvaltıM , 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , iki dilim ekmek , üç parça sucuk , iki catal tahin pekmez
Ara bir bardak tarcinli sut ,iki tane Bişkek
Aksam , bir tabak kuru fasulye , salata , yarım tabak makarna
Spor 2.45 dakika yürüdum

Miyav_su Miyav_su canım bu hafta rakibem olmuşsun. Hiç belli olmaz kimin yeneceği.ben yürüyüşleri biraz daha uzun yapayım. Ne olur ne olmaz.şaka bir yana bu hafta kilo verip beni yenmeni çoook ok isterim miyavim:KK15::KK15::KK15::KK73::KK73:

Ben de bismillah deyip ilk menümü bildireyim:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, tam buğday ekmeğine kaşar ve tavuk fümeli tost, domates, salatalık, şekersiz çay
Ara: şekersiz Türk kahvesi, 2 kare bitter çikolata.bir elma ve 10 fındık
Öğle: 1 tabak taze fasülye, 3 kaşık kısır, 1 kase yoğurt, 1 dilim tb ekmek
Ara: 2 kaşık yoğurt, 3 dilim ananas ve üzerine tarçın, 1 kuru incir
Akşam: 5 cızbız köfte, salatA
Emzirdiğim için 3-4 Lt su içiyorum hergün.sporu haftaiçi yardımcım geldiği için yapabiliyorum ama haftasonu Bebiş rahat bırakmıyor.o yüzden bugün yapamadım

KahvaltıM , 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , iki dilim ekmek , üç parça sucuk , iki catal tahin pekmez
Ara bir bardak tarcinli sut ,iki tane Bişkek
Aksam , bir tabak kuru fasulye , salata , yarım tabak makarna
Spor 2.45 dakika yürüdum
Yürüyüşün yine harika canm menünde guzel her zamanki gibi afiyet olsn canm :KK15:

Screenshot_2016-03-05-19-32-43-1.webp

Ben de bismillah deyip ilk menümü bildireyim:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, tam buğday ekmeğine kaşar ve tavuk fümeli tost, domates, salatalık, şekersiz çay
Ara: şekersiz Türk kahvesi, 2 kare bitter çikolata.bir elma ve 10 fındık
Öğle: 1 tabak taze fasülye, 3 kaşık kısır, 1 kase yoğurt, 1 dilim tb ekmek
Ara: 2 kaşık yoğurt, 3 dilim ananas ve üzerine tarçın, 1 kuru incir
Akşam: 5 cızbız köfte, salatA
Emzirdiğim için 3-4 Lt su içiyorum hergün.sporu haftaiçi yardımcım geldiği için yapabiliyorum ama haftasonu Bebiş rahat bırakmıyor.o yüzden bugün yapamadım
Afiyet olsun canım menün çok güzel emziren bir anne için ideal

Back
X