Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de bismillah deyip ilk menümü bildireyim:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, tam buğday ekmeğine kaşar ve tavuk fümeli tost, domates, salatalık, şekersiz çay
Ara: şekersiz Türk kahvesi, 2 kare bitter çikolata.bir elma ve 10 fındık
Öğle: 1 tabak taze fasülye, 3 kaşık kısır, 1 kase yoğurt, 1 dilim tb ekmek
Ara: 2 kaşık yoğurt, 3 dilim ananas ve üzerine tarçın, 1 kuru incir
Akşam: 5 cızbız köfte, salatA
Emzirdiğim için 3-4 Lt su içiyorum hergün.sporu haftaiçi yardımcım geldiği için yapabiliyorum ama haftasonu Bebiş rahat bırakmıyor.o yüzden bugün yapamadım
Afiyet olsun tatlım. Öğleyin hem kısır hem ekmek yemişsin. Birisi olmasaymış sanki daha iyi olurdu.

Ben de bismillah deyip ilk menümü bildireyim:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, tam buğday ekmeğine kaşar ve tavuk fümeli tost, domates, salatalık, şekersiz çay
Ara: şekersiz Türk kahvesi, 2 kare bitter çikolata.bir elma ve 10 fındık
Öğle: 1 tabak taze fasülye, 3 kaşık kısır, 1 kase yoğurt, 1 dilim tb ekmek
Ara: 2 kaşık yoğurt, 3 dilim ananas ve üzerine tarçın, 1 kuru incir
Akşam: 5 cızbız köfte, salatA
Emzirdiğim için 3-4 Lt su içiyorum hergün.sporu haftaiçi yardımcım geldiği için yapabiliyorum ama haftasonu Bebiş rahat bırakmıyor.o yüzden bugün yapamadım
Nacizane bende bir yorumda bulunayim
siz emziren bi annesiniz ama yinede birazck cok gibi geldi bana menü.afiyet olsun bol bol süt olsun insallah :KK37:

Bende yavaş yavaş bu ay sonuna tam 52.0 olmak istiyorum fıstıkkkkk:KK200: hadi eşleşmeleri yapiyim yarışma başlasiiiinn:KK49::KK49::KK49::KK49:
:KK45:
Himmmmmmmm
Bide ay sonu hedefleri belirleyelim bakalim kimleer ulaşabilecek ay sonu istediği kiloya:KK200::KK33::KK69:
Ben 70olmak istiyorumo_O:KK51:
Geldmmmmmmm misafirim vardi yaa:KK14:
bencede öyle ama eşime sorsan 48 kg olman lazım diyor:mad::mad:
ayy ne bencil esin var yaa.. benimki zayiflicam diyorum bosver 70ol yeter diyo:KK22:

Bugun kacamagin dibine vurdum pfff yaaa yapmicaktm misafir geldi gelmesn bana kimse yaaaaaaaa..:cry::mad::mad:
Sabah kahvalti yapmadim biseyler hazirliyodum
Aksam 5-6 gibi
Kendim firinda kumpir yaptim iki dilim yedimmm ..
Sigara boregi iki tane yedim:KK14::KK17::KK17::KK61: ve tavuklu mantarli sebzeli firinda ustu kasarli yemegimden yedim..
Muhallebili kadayfli tatli vardi ondan yemedimm.. :KK20:off off bugunluk bukadar. Suyumu iciyorum zaten benim moreeeeeel sifir sifir sifirrrrrr:KK53:

Bugun kacamagin dibine vurdum pfff yaaa yapmicaktm misafir geldi gelmesn bana kimse yaaaaaaaa..:cry::mad::mad:
Sabah kahvalti yapmadim biseyler hazirliyodum
Aksam 5-6 gibi
Kendim firinda kumpir yaptim iki dilim yedimmm ..
Sigara boregi iki tane yedim:KK14::KK17::KK17::KK61: ve tavuklu mantarli sebzeli firinda ustu kasarli yemegimden yedim..
Muhallebili kadayfli tatli vardi ondan yemedimm.. :KK20:off off bugunluk bukadar. Suyumu iciyorum zaten benim moreeeeeel sifir sifir sifirrrrrr:KK53:
Agzin degmisken tatlida yeseydin o orda gariban kalmasn :KK70:

Nede olsa rakibiz diyip yorum yapmamazlik yapmycam cok kizdm şahsen nicin kahvaltiyi atladin en önemli ögün kahvalti tabi o kadar saat ac durunca sonra vurdun yemegin gözüne öyle mi olmams bugün hemde hic olmamis :KK20:
Ben kahvaltiyi asla atlamam cok severim ama hazirlik yaptim ve erken gelicekti dedim oyuzden..aslinda cok yemedim benim yedigim seyler cogu kisinin diyetinde normal bi sigara boregi ciss..
Ama kumpr vs bana ters normalde oyuzden..

Ben kahvaltiyi asla atlamam cok severim ama hazirlik yaptim ve erken gelicekti dedim oyuzden..aslinda cok yemedim benim yedigim seyler cogu kisinin diyetinde normal bi sigara boregi ciss..
Ama kumpr vs bana ters normalde oyuzden..
Cok yememissin canimda kahvaltiyi atlaman pek iyi olmamis.aman bugünlük böyle olsun 1 günden birseycikler olmaz heralde :KK19:

Afiyet olsun tatlım. Öğleyin hem kısır hem ekmek yemişsin. Birisi olmasaymış sanki daha iyi olurdu.
Teşekkürler.sütümün azalmasından korkuyorum.daha 1.5 aylık bebeğim.diğer oğlumu sadece 3.5 ay emzirmiştim içimde uhde kaldı bunu en az 6 ay emzirmek istiyorum o yüzden birden kısmak istemiyorum

Nacizane bende bir yorumda bulunayim
siz emziren bi annesiniz ama yinede birazck cok gibi geldi bana menü.afiyet olsun bol bol süt olsun insallah :KK37:
Çok teşekkür ederim.daha önce de buna benzer yiyerek azar azar uzun vadede verdim kilolarımı.kaloriyi birden düşürürsem vücudum buna alışır ve kilo verme sürecim durur hatta almaya başlarım. Benim için en büyük başarı önümde eşim ve oğlum pizza yerken onları izlemek oldu bugün

Çok teşekkür ederim.daha önce de buna benzer yiyerek azar azar uzun vadede verdim kilolarımı.kaloriyi birden düşürürsem vücudum buna alışır ve kilo verme sürecim durur hatta almaya başlarım. Benim için en büyük başarı önümde eşim ve oğlum pizza yerken onları izlemek oldu bugün
Ayyy sinir oluyorum ya öyle birileri önümde yerken ben yiyemiyorum ya offf :mad:

Kizlar bugünkü menüm sabah 1 yumurtadan menemen salatalık maydonoz 1 kk peynir 2 dilim cavdar ekmek
Ara 3 hurma 10 fındık
Öglen 1 kase yogurt corbasi 6 kasik lahana yemeği yagsiz salata 1 dilim cavdar ekmegi
Ara 1 bardak sütle 4 kaşık nesfit
Aksam 4 kasik kıyma 1 dilim ekmek yagsiz salata
Ara meyve
Su 3 litre spor leslie 2 mil ve 15 dk leslie 3 mil

Back
X