- 16 Şubat 2009
- 34.832
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #134.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm benim seviyorm seni her zaman yanindayim unutmaa tamammi
Sus kizzzmerak etme kaptanımız sana sponsorda bulur kız
![]()
Bananeee de banane biletleri cebimde balli lokmaaa tatlisi aman hadii hayirlisi...beynim yandi
amaaaaan yarabbim ne komiiiiiikk kaptana bak kaptanaaaaaaaaaaaa uyelerden beter![]()
vah vaah durum vahimmm
![]()
gelirken bana petibör bisküvi getir olur muCanm benim seviyorm seni her zaman yanindayim unutmaa tamammihastanede ziyaretine gelirim
![]()
yulaf mı desem tavuk mu desemSus kizzz![]()
ahahahhh aynn canm bende oyle mutlaka supuruum kadin gelmeden once ve toplarim yataklari falan sus esyalarini kaldiririmKlasik Türk bayanı bende eve temizlikçi çağırınca dip köşe temizlerim o geldi aklıma![]()
Getiririm baska kaymakli biskuvi falan cikolataligelirken bana petibör bisküvi getir olur mu![]()
Yulaf da olur tavukdayulaf mı desem tavuk mu desemne çekiyon saçımı
![]()
aynen ya ayıp olur diye eşim çok kızar o yüzden banaahahahhh aynn canm bende oyle mutlaka supuruum kadin gelmeden once ve toplarim yataklari falan sus esyalarini kaldiririm![]()
Gecmiş olsun canım gribi fena kapmışsın hadi inş 66 olursun rakibem banada daha çok azim gelirGunaydinn kizlarrr..burnumm cok gena nefes alamiorummmm..
ohhh mantarli omletimi indirdim mideye ogleyede miss gibi corbam var..
Cumaya 66 inşALLAH
yok sade severim yulaflıda olur kız farketmez bisküvi olsundaGetiririm baska kaymakli biskuvi falan cikolatali
Yulaf da olur tavukda![]()
günaydın canım vikis sür burnuna nefesin açılır afiyet olsun menün güzelmişGunaydinn kizlarrr..burnumm cok gena nefes alamiorummmm..
ohhh mantarli omletimi indirdim mideye ogleyede miss gibi corbam var..
Cumaya 66 inşALLAH
ben de bugün işte keyfim olursa yapayım diyorum ya tembel kedi oldum iyicekarnim doyunca kendimi kilo almis gibi hissediorum ne sacma bi psikolojidr ya bu..
SekerPancarii canm ablam gelemedi ama bn evi ustten temizlemis bulundum
Miyav_su ..Kacamakta yaomamis oldum gerci gekse en fazla 1 simit olucakti kacamagim..
Süper olurdu canımah izmirde olsaydım seninle yürürdük canım kordon da falan![]()
Yine evle ugrasiom.. senide citilicem simdi kasinmayok sade severim yulaflıda olur kız farketmez bisküvi olsundaoh her ikisinden de istiyorsun
![]()