- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #134.641
Puf bu cuma 74lu rakamin icinde olurmuyum ki 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dışarıya çıkmak için beni bahane etme minik pampişimYine evle ugrasiom.. senide citilicem simdi kasinma
Disari cikicaz kizimla beni darladin![]()
olurusun merak etme tatlımPuf bu cuma 74lu rakamin icinde olurmuyum ki![]()
Hihihohohohodışarıya çıkmak için beni bahane etme minik pampişim
İnşallah hep birlikte.hatta kaçırdığım Zaman kızıyor gitti güzelim diyet diyeNe güzel eşin yardım ediyormuşinşallah bir an önce kurtulursun kilolarından
![]()
Ağır kilolardayken dizlerime çok yük biniyor anca zayıflayınca formdakalmak için koşabilirimEn iyi kalori yakma koşu Canım ben pek koşamıyordum yavaş yavaş koşuyorum artık
Ben ilk evlendiğimde almıştım boşta.10 yıl olacak nerdeyse hala iyi durumda.bence kendi dönenlerden almaHem sıfır her zaman daha iyi ya bende öyle düşünüyorum![]()
Aynen canm evdeyim bende malesefAmin canim cok tesekkur ederim
Evet evdeyim malesef. Sen de evdesin sanirim?
Tanismis olduk ne guzel![]()
Ayy sorma benim kız beni sinir ettikızlar nerdesiniz huuuuuuuuuuuuu demek ki herkes spora gitti sizi gidiler sizi benimde arkadaşım gelicek bugün inşallah hemen erken giderse bende gidicem
Simit yesen bile yarim simit yerdin bence dimiiikarnim doyunca kendimi kilo almis gibi hissediorum ne sacma bi psikolojidr ya bu..
SekerPancarii canm ablam gelemedi ama bn evi ustten temizlemis bulundum
Miyav_su ..Kacamakta yaomamis oldum gerci gekse en fazla 1 simit olucakti kacamagim..
Hemde ne cadı kız sana engel olmuş bıdıkAyy sorma benim kız beni sinir ettihava çok güzel ne güzel gezecektik huysuzluk yapti eşim tek başina gitti işleri vardi
bende gezecektim hava misss gibiydi
şimdi yattı uyyo cadi
bende kös kössss oturuyorum
![]()
İnşallah CanımGorucez panpis
Sende insallah 79
Evet bende çok kilolu iken koşturamıyordum şimdi yavaş yavaş başladım kilo gerçekten harekete etki ediyorAğır kilolardayken dizlerime çok yük biniyor anca zayıflayınca formdakalmak için koşabilirim
inşALLAH canimmmGecmiş olsun canım gribi fena kapmışsın hadi inş 66 olursun rakibem banada daha çok azim gelir![]()