Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım hiç birşey yapmak içimden gelmiyor malesef gerçekten burada bulmanın bir anlamı yok
canm ben yoktum gruptan ayrildin galiba baktm pasifsin anlamadim.. insallah hersy iyi olur snin icin
@ParteMoralll canım kızın Nasıl oldu iyi mi
daha iyi cnm sagol
Yok kizzz bu saatten sonra gelmez o
Burdaydimda okumadiklarima bakiodm sonra cktm gormedim.. ayip edion marlincimmm gece nobeti tutuodk biz :D uyku yok bizee peh

Slm kızlar yoğun bir gündü annemdeydim ve misafir çoktu sabah az peynir ekmek çay canım istemedi öğlen bir bardak süt az tarhana cipsi akşama doğru 2 içli köfte buğdaylı yoğurtlu salata 1kuru biber dolması 1 dilim ingiliz keki yedim akşamda salata az fıstık az ananas yedim

canm ben yoktum gruptan ayrildin galiba baktm pasifsin anlamadim.. insallah hersy iyi olur snin icin

daha iyi cnm sagol

Burdaydimda okumadiklarima bakiodm sonra cktm gormedim.. ayip edion marlincimmm gece nobeti tutuodk biz :KK70: uyku yok bizee peh
Evet grubdan ayrıldım pasif olmamda ban yedim şu patlamada bazı şeyler yazdım site kuralı dışı o yüzden cezalı idim siteye hiçbirşekikde giremedim

İyi geceler kızlar haftasonu benimde artım var yarından itibaren telafiye başlıcam cumaya kadar görüşmek üzere:KK200::KK37::KK39:

Selam kızlar hemen menümü yazayım.
10.30... 40 dk eliptik+250 twrst+150 mekik
12.00.. 1 tam 1 beyaz haş.yum
15.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada 2 şek.sütlü kahve gün kur.kuruyemiş 1 bard.ayran
21.00.. 7 kaşık makarna 4 kaşık melemen
23.00... Tek şek kahve kuruyemiş.
Akşam eşimi bekledim yemeğe birlikte yiyelim dedi yoksa o saate bırakmıyorum.
Kızlar inş.bu hafta herkes güzel kilolar verir.

Bugün koşturmacalı bir gündü benim için.spor yapamadım.arada bebeğimi emzirip tekrar dışarı çıktım.annem ne yaptıysa onu yedim
Sabah: tb ekmeğe kaşarlı tost, haşl. yumurta
Ara: t. Kahvesi,2 kare bitter
Öğle: küçük bir tabak sarımsaklı köfte( fellah köftesi diye de geçer adı) ayran, yeşillik
Ara:4 çiğ badem,1 yeşil elma
Akşam:3 küçük lahmacun, ayran, salata
Menün iyi canim lahmacunu biraz azaltabilirdin:KK22:
Bugünkü menüm..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, tuzsuz çökelek, domates, salatalık, üç ceviz..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, bir tabak zeytinyağlı patlıcan, yoğurt..
Çok hafif bir menü sarrafcım afiyet olsun:KK60:
Sabah kızımla birlikte 1,5 saat yürüyüş, akşam da 40 mekik çektim..
Geçen internetten mekik aleti aldım yapmaya çalışıyorum..Göbek fena sarktı çünkü..iki sezeryan, kilo alıp verme derken göbiş değişik hallere büründü :-)
Kızlar varsa başka önerileriniz bekliyoruumm...
Ayy çok iyi yapmışsın canim mekik aleti işe yararsa haber ver her gün de yap çok iyi olur bence:KK49: benimde vücudumda aynadaki görüntüyü bi tek aşırı çatlak ve yumuşak karnim bozuyo:KK51:
Bugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen 1 kk peynir salatalık 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 3 hurma 10 fındık
Öglen 1 kase corba 4 kasik yeşil fasülye yemegi 1 dilim ekmek
Ara kurabiye
Aksam 2 haşlanmış but salata
Ara 1 hurma 1 soda
Su 2 litre spor 10 bin adim
Afiyet olsun canim menü çok iyi ama o aradaki kurabiye:63::KK47:
Kizlar kahvaltım
1 yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, 3 dilim ekmek, uç çatal tahin pekmez, üç dilim sucuk
Ögleden sonra , bir tabak çorba, yarm dilim ekmek, 4 kaşık yoğurt lu ıspanak
Aksam , bir pohaca (yemesem iyiydi)
Spor 2 buçuk saat yürüdum
Sabahki ekmek fazla olmuş canım 2 dilim yeterli diyeteyken bence akşamki poğaça :KK12:
Sabah; iki haslanmis yumurta, domates,zeytin,salatalik,peynirr...

Aksam; tavuk izgara, yulaf, ayrannn.
Bitanede havucc yidim :) tavsan gibi :)
Ben erken yedim ama yazmamistimm
Afiyet olsun tavşanimm:KK15: çok iyi:KK19:
Bencede yemeseydin iyiydi cnm :)

Sagol cnm benimm

Evet kesnlikle ben bigun cok yiyim ikinci gun yiyim yok rahatsiz oluyorm midem kabul etmiyorrr bundan sonra ki hayatm boyle hedefime ulasinca.. bigun iki gun yedimmi o inene kadar korumak saglikli yasammm
Kesinlikle canim böyle düşünmezsek geliyo hemen kilo zaten amaan bir kilo aldim bişey olmaz deyince katlanir gider o bir kilo bide diyet bittikten sonra da mideyi çok büyütmemek lazim hep küçük porsiyonlarda yemeye alişmaliyiz:kk77:

Herkese merhaba kızlar patlama günün olduğu gün Türkiye siyaset topiğinde birisi ile tartışmıştım ban yedim o yüzden yoktum grubda yazamıyacağım inşallah bir gün dönerim herkes kendisine iyi baksın
Hoşgeldin canim iyi msn❤❤

Slm kızlar yoğun bir gündü annemdeydim ve misafir çoktu sabah az peynir ekmek çay canım istemedi öğlen bir bardak süt az tarhana cipsi akşama doğru 2 içli köfte buğdaylı yoğurtlu salata 1kuru biber dolması 1 dilim ingiliz keki yedim akşamda salata az fıstık az ananas yedim
Afiyet olsun canim ama öğlen çok fazla olmuş hep karbonhidrat bugüne telafi menüsü bekliyorum:KK47::KK47:

Back
X