Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eh iste.baya kötüydü aramiz ipler kopma noktasina geldi de simdi yine yok sehir dışında..ilk defa bu cok sevindm gittigne yani o derece
Canım o neden kaynaklanıyor biliyor Musun ayrı olduğunuzdan emin ol bizde öyleyiz şuanda şu sezon bitsin ayrılmak istiyorum ondan Canımı çok sıktı yine artık yeter diyorum

Canım o neden kaynaklanıyor biliyor Musun ayrı olduğunuzdan emin ol bizde öyleyiz şuanda şu sezon bitsin ayrılmak istiyorum ondan Canımı çok sıktı yine artık yeter diyorum
Valla bilmiyorum ki neden kaynaklaniyor.bence ayri kalmaktan değilde karşıdakinin aptalligindan kaynaklaniyor.hayati kendileri zorlastiriyor aslinda

Valla bilmiyorum ki neden kaynaklaniyor.bence ayri kalmaktan değilde karşıdakinin aptalligindan kaynaklaniyor.hayati kendileri zorlastiriyor aslinda
Evet özellikle benimkisi beni iyice salak yerine koyuyor artık dün onun yüzünden sabaha kadar ağladım gelsin konuşalım bitsin

Sacmalama cnmm ya

Sana yazdım kime yazdım ben zaten esmerm91 esmerm91 ve senin resimleriniz karıştırmışım değiştirin bari biriniz benim gibi resim koy kız cancanlı
ben uzun zamandir bi avatarlayim :D esmer yeni degistirmis karistirma bizzziiii
Evet özellikle benimkisi beni iyice salak yerine koyuyor artık dün onun yüzünden sabaha kadar ağladım gelsin konuşalım bitsin
Aaaa cnm ama yaa

Back
X