Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu ara bebeğim çok uğraştırıyor beni.hem gazlı hem kucağa alıştı.bir yandan da ilkokul 1 e giden bir oğlum var onun ödevleri derken gün bitiyor.neyse menümü yazayım
Sabah: çilekli, sütlü, cevizli yulaf lapası
Ara: kahve, 1 kare bitter, 1 avuç kuruyemiş
Öğle: fırında tavuk, az patates, yoğurt
Ara: 2 dlm ananas, 1 kuruincir
Akşam: kurufasülye,1 dlm tb ekmek, salata
Ara: 1 avuç kabak çekirdeği
3 Lt su,35 dk aerobik

Bu ara bebeğim çok uğraştırıyor beni.hem gazlı hem kucağa alıştı.bir yandan da ilkokul 1 e giden bir oğlum var onun ödevleri derken gün bitiyor.neyse menümü yazayım
Sabah: çilekli, sütlü, cevizli yulaf lapası
Ara: kahve, 1 kare bitter, 1 avuç kuruyemiş
Öğle: fırında tavuk, az patates, yoğurt
Ara: 2 dlm ananas, 1 kuruincir
Akşam: kurufasülye,1 dlm tb ekmek, salata
Ara: 1 avuç kabak çekirdeği
3 Lt su,35 dk aerobik
Oh afiyet olsun kuru fasulyeye bayılırım birde turşu varsa of:kk77::KK53:

kizlar slmmmm
menumu yazayim bu hafta yogunum biraz..
Sabah 2 yk krem peynir 4 zeytin 5 cherry sekeriz cay ve 2 dilim ekmek
ogle disardaydim yemk istemedim
aksam 3 dilim ekmek ve karnabahar yemegi..ekmwk biraz fazla oldu bugun sanki of
Afiyet olsun canim akşamki ekmek 1 dilim olsaydi süper olacakdi:KK19:
Bende bildirim yapim bari sabah peynir zeytin 1 dilim ekmek birazda bal acıcık
Aksamda bi tabak sebze yemegi 2 parca kırmizi et 1 dilim ekmek sizce nasil:KK47:
Gayet güzel canım afiyet olsun:KK15:

Bugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 hurma 4 fındık
Öglen 1 kase corba 4 kasik yeşil fasülye 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 2 dilim armut (dilimler küçüktü )
Aksam 1 izgara alabalık bol salata
Ara 1 fincan türk kahvesi 1 küçük armut
Su 2 litre (az oldu bugün malesef )
Spor 10 bin adim
Ćok dengeli guzel bir menü esmerimm afiyet olsun:KK200: sporda cok iyi suyu da içersin daha tatlim:KK60:

KahvaltıM, 1 yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık (ikişer dilim) 1 dilim ekmek, uç çatal reçel
Öğle ;kızımın pastasından bir dilim,yarım poğaça
Aksam, bir kase çorba, bir dilim ekmek, 4parca peynir
Ara , bir bardak tarcinli sut ,findik
Spor 2 buçuk saat yürüdum. Pastanın üzerine. İnşallah yakmisimdir
Akşami hafif tutmuşsun canim pastayi dengelemek için yarin da hafif beslendin mi bişicik kalmaz:KK19:

Selam kızlar..menüm..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, iki dilim kaşar, beş zeytin, dört ceviz..
Akşan: bir tabak havuçlu brüksel lahanası, yoğurt, salata..
Afiyet olsun canim sanki bu hafta sen ćok güzel kilo vereceksin gibime geliyor sarrafcim akşam yemeklerin çok hafif:KK60:

Normalde jillian yapiyorum 2.levela gectim 10 gundur birakmistim sporu bugun yapmaui dusunuyorum
Jillian bende yaptim ve 2. Levele geçtiğimde herkes ne oldu sana demişlerdi müthiş bi değişim sağlıyor kesinlikle devam et tatlim ben bileklerimi sakatlayinca birakmak zorunda kaldim

Kizlar ya uff yurumeye ciktk 1saat yurudk esm zorla dondurma aldi :KK61:bi top kakaolu 3/2sni yedim kizim agladi biraktm esime ama pisman oldm ya pfffffff snr oldm kendme:KK42:
Arada olur öyle canim üzülme bir top dondurma çok kaçamak sayilmaz dukanda yasak oldugu icin mi üzüldün:110:

SekerPancarii SekerPancarii buradan ayrılamıyorum dediğin gibi yarışmasam bile yazarım hem diğer topiklerde ban yiyorum ben kendimi zor tutuyorum yine siyaset topiğine yazmamak için:KK70:
Aman canim hić girme oralara boşverr burda muhabbet daha eğlenceli:63::KK60: hem diyeti birakmadin dimi kilo almadin dimi de hele bakem:cool: yarışmiyosun diye benden kurtulamazsin:KK59:

Back
X