- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #136.641
Olsun öyle düşünme insaniz sonuçta bazen de oluyo işteeama bazeeen olsun yoksa
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun öyle düşünme insaniz sonuçta bazen de oluyo işteeama bazeeen olsun yoksa
![]()
Lahanayı temizleyip yıkıyorum havuçları ince uzun doğruyorum tencereye koyup içine bol zeytinyağı pulbiber bir limonu sıkıp bir bardak su koyuyorum kısık ateşte pişiriyorum suyunu çekene kadar..ben çok sevdim tadını..Canım nasıl pişiriyor sun Brüksel lahanası ni.ben bir defa yaptım tadı acımsi oldu.galiba beceremedim
Aslında havucu sevmem sadece bu yemekye yiyorum..aklıma da gelmedi değil..karatayda havucu pişirmek yasak..Canım sen Karatay yapmıyor Musun havuç yemek içine girince Ğİ yükseliyor
Allah sağsalim kucağınıza almayi nasip etsin..ismiyle yaşasın inşallah..Iyi geceler canlarimmmmmmyarina Allah izin verirse ablamin miniģi gelmiş olur minikkk ikra'miz geliyorrr prensesimizz
heycanliyimmm
![]()
Sag salim kucaginiza alırsınız inşallah bebisi canm Rabbm biz isteyenlerede versin inşallahBende iyyim canim heycanliyimmm ablamin günü bitti sancıları başladı bebiş gelmek üzeredua edin kizlaaarr
![]()
Turşuyu kısırla seviyorum ben, gel beraber yiyelimOh afiyet olsun kuru fasulyeye bayılırım birde turşu varsa of![]()
Dün gece rüyamda pasta yiyordum sizin yüzünüzdenKız miyav haftaya gör sen beni.dönüşüm muhteşem olacak.bu haftada kendimden umudum yok.kaçırdım yine doğum günü falan derken.hafta sonu da aile kutlaması var inşallah. Benim işim zor yaaa.öbür ayda küçüğün doğum günü. Ayyy y.isim zorrrr
Allah bir nefeste kurtarsın inşallah.Bende iyyim canim heycanliyimmm ablamin günü bitti sancıları başladı bebiş gelmek üzeredua edin kizlaaarr
![]()
Afiyet olsun canim menü su spor hepsi güzelçocuklar yoruyor canlari saolsun kolay gelsin canim
![]()
Kız göreyim seni hadi bakalımKız miyav haftaya gör sen beni.dönüşüm muhteşem olacak.bu haftada kendimden umudum yok.kaçırdım yine doğum günü falan derken.hafta sonu da aile kutlaması var inşallah. Benim işim zor yaaa.öbür ayda küçüğün doğum günü. Ayyy y.isim zorrrr
Dün kahve içtiler beni çağırmadı cadılarGel kız gellllll.koş hemen gellllll.bekliyorum
Hadi bakalım sağlıcakla gelsin dünyaya bebişBende iyyim canim heycanliyimmm ablamin günü bitti sancıları başladı bebiş gelmek üzeredua edin kizlaaarr
![]()
Anam kısırında bayılırım ben turşusuz hayat düşünemem kiTurşuyu kısırla seviyorum ben, gel beraber yiyelim![]()
Niye şikayetçisin
Çok merak ettim canım ben karnıbahar kısırını bütün karataycılar yaptı ben yapmadımGelin gelin size karnabahar kısırı yaparim tika basa yiyinn![]()
Bağımlısı oldum canımBirakamazsin bizii tiriyakii oldunn![]()
Siz zayıflayın gidin ben burda mı kalıcam yok öyle şey minik kuşumMiyav_su geldigine çok sevindim.bırak ma bizi
Hayır bırakmadım ama dün mesala gruba yetişecem diye kahvaltı yapmadan çıktım malesef öğlende tavuk varmış yiyemedim akşam yemek yiyebildim kötü oldu hoş domates salatalık peynir yedim akşamAman canim hić girme oralara boşverr burda muhabbet daha eğlencelihem diyeti birakmadin dimi kilo almadin dimi de hele bakem
yarışmiyosun diye benden kurtulamazsin
![]()