Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım nasıl pişiriyor sun Brüksel lahanası ni.ben bir defa yaptım tadı acımsi oldu.galiba beceremedim
Lahanayı temizleyip yıkıyorum havuçları ince uzun doğruyorum tencereye koyup içine bol zeytinyağı pulbiber bir limonu sıkıp bir bardak su koyuyorum kısık ateşte pişiriyorum suyunu çekene kadar..ben çok sevdim tadını..

Kız miyav haftaya gör sen beni.dönüşüm muhteşem olacak.bu haftada kendimden umudum yok.kaçırdım yine doğum günü falan derken.hafta sonu da aile kutlaması var inşallah. Benim işim zor yaaa.öbür ayda küçüğün doğum günü. Ayyy y.isim zorrrr
Dün gece rüyamda pasta yiyordum sizin yüzünüzden:KK70: bir de üstüne vicdan azabı çekiyordum.ben olmuşum demekki

Aman canim hić girme oralara boşverr burda muhabbet daha eğlenceli:63::KK60: hem diyeti birakmadin dimi kilo almadin dimi de hele bakem:cool: yarışmiyosun diye benden kurtulamazsin:KK59:
Hayır bırakmadım ama dün mesala gruba yetişecem diye kahvaltı yapmadan çıktım malesef öğlende tavuk varmış yiyemedim akşam yemek yiyebildim kötü oldu hoş domates salatalık peynir yedim akşam

Back
X