Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlarrrrrrrrrrrrr
Miyav_su Miyav_su @ParteMoralll esmerm91 esmerm91 marlin18 marlin18 canisiiiilarrr yarin annemde bacilar toplantisi var annm aradi ne yiyosun senin korkundan elim biseye gitmiyor dedi bende bi legen kisir istedimmmmmmm:KK70::KK70::KK70:gelin beraber yiyekkkkk mmmm hemde anne eli degmis kutüt kütür tursuluuuuuuuu SekerPancarii SekerPancarii duymasunn:KK17:
kısır mı dedin turşu mu yedin otobüse atlayıp geliyorum bende lahana turşusu var gelirken onu getireyim bari yediklerimizi sindirir :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:şöyle bol yeşillikli of bayılırım:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

541fd47be9fc740d178b269e.webp

kısır mı dedin turşu mu yedin otobüse atlayıp geliyorum bende lahana turşusu var gelirken onu getireyim bari yediklerimizi sindirir :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:şöyle bol yeşillikli of bayılırım:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Aayy miyavim ben diyetteyken listedeyken ödem tutucak falan diye turşu hiç yiyemiyordum geçen bi yedim bi yedim içene düştüm resmen :D :D

Zaten bu hafta kesn sabitim
kizlarrrrr ölçulerimizi yazalim mi nekadr incelioruz falan die takip edelim kendimizi ve birbirimizii
Amannn diyim cumaya bir arti görürüm inşallah:KK62::KK62: cumaya 100 gr olsun ekside olmak için napiyoruzzz çabaliyoruz hadi bakem fistiklar:KK5: yaaa yaz geldi hiç bir haftayı eksisiz geçirmemelisiniz hedefleri düşünün yeni giysileriii darŕ giysileriiiiii:rolleyes:

Back
X