Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

02_d.webp

SekerPancarii SekerPancarii canım gözünüz aydın olsun..ohh mis gibi kokar şimdi o..
Saoll canimm evett yaa nasillll güzel kokar hemdeee :KK68::KK68: uff hâlâ gelmediler eve çokkk merak ediyorum bebisi:21: :KK46: ben görmeye yarın gidicem ama resmini falan gönderirdi en azindan:KK46:

Sabah ;iki haslanmis yumurta, domatess, peynirrrrr, salatalik,zeytinnn, iki dilim hindi fume...cay

Aksam; tazefasulye, ayran,yulafciklar...

50 tam mekik
250 ip atladim uc set 10saniye aralikla..
30 duvara karsi gogus hareketi..
30kol hareketi plates lastigi ile

Bugun bitti... Bugun detayli yazayim dedim cok degil ama idare eder:)
Tabi her zaman ki gibi 3-3.5lt suuu :)

@ParteMoralll evt cnm haftasonuda dahil olmak uzere hic dikkat edemeidm bu hafta +1.2 falan cnm..ama cok normal yani yediklerimi bi bilsennn inanamazsn..zaten bnm hedefim 65ti yani mezun olmam gerekiodu ama ben 59u gireyim die devam ediorum cnm..yeni hedefim hazirana kadr 59

@ParteMoralll evt cnm haftasonuda dahil olmak uzere hic dikkat edemeidm bu hafta +1.2 falan cnm..ama cok normal yani yediklerimi bi bilsennn inanamazsn..zaten bnm hedefim 65ti yani mezun olmam gerekiodu ama ben 59u gireyim die devam ediorum cnm..yeni hedefim hazirana kadr 59
Ben snin menuleri unuttm suan geriye bakmak lazim :) toparlarsin insallah

Ben snin menuleri unuttm suan geriye bakmak lazim :) toparlarsin insallah
toparlocam ALLAH'ın izniyle..bu hafta cok yedim partee hemde hep tatli pilav hamur isi falan ozellikle haftasonu..haftaici toparlarm dedim ama dun gecede esimin yuzunden bi takim zararli seyler yedim..oda daha kilo verme boyle iyisin dio ama ben hirs yaptim inşALLAH 59u gorucem..

inşALLAH dogum esnelemelerimde azalorda vücut toparlar kendini belim cok genislemis benim eski.kiyafetlerim kacadan bol oluo ama belleri olmuo:(

Kızzzz sen yiyosun yiyosun da buraya yazmiyomusun yoksa sanki senin menülerde cook zararlı seyler görmedm yada hatrlayamadm :KK34:

Back
X