Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

KahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, turp, iki dilim salatalik, iki catal patates , 1 dilim ekmek, uç çatal reçel
Ara , bir avuç badem , iki catal pasta
Aksam , bir tane dürüm , ayran ,bol salata
Spor 2.buçuk saat yürüdum

evet boxcular kardio için onun ile ısınıyorlar bende var sayı sayıyor yarın atlayayım bende 20 kadar ancak atlarım :KK70::KK70:
Ben cok hopluyodum esim ogrettii ayni onlar gibi atliyorum hizli hihi esim hhele okadar guzel atliyoki carpraz yapio ipi tek ayak falan ben daha oralara gelemedm :D atla atla altina yapmaa kiz

KahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, turp, iki dilim salatalik, iki catal patates , 1 dilim ekmek, uç çatal reçel
Ara , bir avuç badem , iki catal pasta
Aksam , bir tane dürüm , ayran ,bol salata
Spor 2.buçuk saat yürüdum
süpersin afiyet olsun yarasın yürüyüşler yarından itibaren ip de atlayalım kız @ParteMoralll neyimiz eksik fazlam bile var:KK70:benim:KK3:

Ben cok hopluyodum esim ogrettii ayni onlar gibi atliyorum hizli hihi esim hhele okadar guzel atliyoki carpraz yapio ipi tek ayak falan ben daha oralara gelemedm :KK70: atla atla altina yapmaa kiz
öyle söyledin ya aklıma rocky filmi geldi orada sylvester stallone öyle atlıyor çapraz ve hızlı eşinde ne güzel sana göstermiş

Back
X