- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #136.841
afiyet olsun canımMenümü yazayım..
Sabah: çökelekli yumurta, kk peynir, dört zeytin, dört ceviz, domates salatalık..
Akşam: ıspanak yemeği, iki köfte, ayran..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun canımMenümü yazayım..
Sabah: çökelekli yumurta, kk peynir, dört zeytin, dört ceviz, domates salatalık..
Akşam: ıspanak yemeği, iki köfte, ayran..
Atlasak mi kız miyav.bende gaza geldim şimdi. Ama evde ipim yok kisüpersin afiyet olsun yarasın yürüyüşler yarından itibaren ip de atlayalım kız @ParteMoralll neyimiz eksik fazlam bile varbenim
![]()
oh ortalık şenleniyor gel kız gel biz zatenBugün 2 mil leslie, 150 mekik çektim..
İp dedinizde..yarın bizim kızın ipini alayım bakalım zıplayabilecek miyim.
Aha ahaa sen çatla patla.bizde ip atliyacaz dimi kız miyavKiskancclar catlaynda patlaynhahah
Tmm yarin 300atla bi faydam olur bari sana:)
ha hahaaaaaa
ne kız sende 2 kız yok mu hiç yok mu onlarda yarına temin et tamam mı şu @ParteMoralll görsün bakalımAtlasak mi kız miyav.bende gaza geldim şimdi. Ama evde ipim yok ki![]()
Heee kız hiç sorma.3.dogumdan sonra benim çiş durmuyo
neymiş efendim kıskanıyormuşum ah keşke kıskansamda bir gram gitse bari nerede o günlerAha ahaa sen çatla patla.bizde ip atliyacaz dimi kız miyav
Çocuklar dışarda atlıyor kız. Pistir onlar eve sokmamne kız sende 2 kız yok mu hiç yok mu onlarda yarına temin et tamam mı şu @ParteMoralll görsün bakalımsarraf geldi 4 kişi olduk
![]()
hadi sen dogum yaptın ya ben allahım yarın ped koyucam sende öyle yap canımHeee kız hiç sorma.3.dogumdan sonra benim çiş durmuyo
kız temizin al bak iddia büyüdü ya hero ya mero anladın kapiş canımÇocuklar dışarda atlıyor kız. Pistir onlar eve sokmam
Yürüyüş yaptım ya kizzzz.erimiştir onlarrrr.sende dün dondurma yemişsin. Unuttum sanmaNeresi superr pasta yemis gene![]()
iyi seyirler canım bende saçlarımı yıkamam lazımNeyse kizlae atlayin tabiii eriyelim beraber ben ssimdilik ayriliyorm film izlicez optmm siziiii gelicem yine
kız nesi ayıp kaç tane çocugun var sanki bizimkiler ceviz gibi aynı canım ip atlarken yada spor yaparken sporcu sütyenlerinden kullan olur mu şu saçlarımı yıkayayım sen sor ben söylerim bitlenicem bakım yağı sürdümBenim de söylemesi ayıp göğüsler büyük zıplayınca içim hopluyo..tülbentle sıkıştırmam lazım![]()
oh git bakalım hem 5 dk yaz kaybol öyle olsun kızlar