- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #137.021
cok suistimal ettim koca hafta cikolatalar tatlilar hamurlar ekmekler gece yemeler tam bi kitliktan cikmis modda nisan gelio ya hala 65 lerdeimmmm 59 olunacakkkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh ohh herseyler yenmis masallah +800 cikman bile mucize o zaman.cok suistimal ettim koca hafta cikolatalar tatlilar hamurlar ekmekler gece yemeler tam bi kitliktan cikmis modda nisan gelio ya hala 65 lerdeimmmm 59 olunacakkkk![]()
Yoookk böyle kurtulazsinnGünaydin kizlarrrr
A Ayferelif canm sen gene sabitsin ben +datim hemde +800 bu hafta acaip dikkat edicm 64ü sabitlicem pisss inat ettimm 63.9u görucemm yoksa cezalandirin beniiiiiiiiiiiiiSekerPancarii tmm mi animm hiccc gozumn yasina bakmayinn
Tebrikler canımGünaydın kızlar..
Çok şükür 7 li rakamlara düştüm..çok mutluyum..
İnş canım öyle yapıcqm en az 1 kilo vermem lazımDuraklama dönemine girmişsin.egzersizini artır porsiyonlarına dikkat et yine verirsin canım.
Canım vereydim iyiydi ama neyse sende sıkma canını oluyor böyle vücut suda tutuyor haftaya ikimizde bomba gibi girelim ok miGünaydin kizlarrrr
A Ayferelif canm sen gene sabitsin ben +datim hemde +800 bu hafta acaip dikkat edicm 64ü sabitlicem pisss inat ettimm 63.9u görucemm yoksa cezalandirin beniiiiiiiiiiiiiSekerPancarii tmm mi animm hiccc gozumn yasina bakmayinn
Doğumdan sonra öyle oluyor malesef..benim de bozuk olan regl doğumdan sonra düzeldi..Ay kizlar yazimi silip kopyalasaniza hepinizmi regl oldunuz..
Buguuuuun karnimm coook agriyo yaaaAAAAA dogumdan sonra adetlerimde hic agrimamisti bu ay ikinci reglm![]()
Ay kizlar yazimi silip kopyalasaniza hepinizmi regl oldunuz..
Buguuuuun karnimm coook agriyo yaaaAAAAA dogumdan sonra regli oldugumda hic agrimamisti bu ay ikinci reglm![]()
Galiba yanlış canım..Kızlar yanlışsa düzeltin lütfen benim tel kapanıyo.
Ben zaten 6-7aydan sonra oldumm.. her ay oluyodum ama gecen ay olmadi bu ayin basinda oldum cok az gordum.. ondan mi acaba ikinciyi oluyorm..Doğumdan sonra öyle oluyor malesef..benim de bozuk olan regl doğumdan sonra düzeldi..
Herkesnnn ozel gunu gelmis sankimHakkaten komik oldu.benim de bugün migrenim tuttu.ağrı kesici ve kahveyle iyiyim çok şükür