Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ADAYLAR LİSTESİ
talhayasir ( 61/ / /%) yeni üye başlangıç tarihi 22 mart 2016 baslangiç kilo 61 hedef kilo 54

SekerPancarii SekerPancarii canım ben izine ayrılmak istiyorum. Kaç haftadır gram veremedim.bebiş te hasta.bütün gece 2 saat anca uyudum. Halsizim ve yorgunum.yediklerime dikkat edecek durumda değilim. moralim bozuldu.kızımla ilgilenmeliyim.

SekerPancarii SekerPancarii canım ben izine ayrılmak istiyorum. Kaç haftadır gram veremedim.bebiş te hasta.bütün gece 2 saat anca uyudum. Halsizim ve yorgunum.yediklerime dikkat edecek durumda değilim. moralim bozuldu.kızımla ilgilenmeliyim.
Canım çok geçmiş olsun zor bi durum.benimde böyle dönemlerim oldu halada oluyo izne ayrılma eğer olursa 1hafta filan menü paylaşma cuma bil.yap sadece . hem kontrollü olur hemde bebişe zaman ayırmışda olursun.

Gecmis olsun cnmmm
Canım çok geçmiş olsun zor bi durum.benimde böyle dönemlerim oldu halada oluyo izne ayrılma eğer olursa 1hafta filan menü paylaşma cuma bil.yap sadece . hem kontrollü olur hemde bebişe zaman ayırmışda olursun.
bencede marlin18 marlin18 sabit bile dursan iyi en azndan almazsn

marlin18 marlin18 canimm cok gecmis olsun..haklisin insan alt ust oluo cocuklar hastalaninca.. ben S SEVTAL87 @ParteMoralll hatta SekerPancarii SekerPancarii bile ayni durumlari yasadik..sen bilirsin elbette ama istersen bu hafta sevtalin dedigi gibi yap sonra olmazsa izne cikarsin canm olmaz mi..hedeflerimize yaklaşmışken salmayalim..ben oyle yapiorum burdan bi kopiimm fena oluo sonu..tekrar gecmis olsun cnm

kizlar 2 haftadir migrenim devam edio hergun 2ser tane agri kesici iciorum banamisin demedi..Menumu yazayim
Sabah peynir domates 1 dilim ekmek cay yapick halim bile yoktu..
ogle yarim kase donates corbasi sehriyeli
aksam karabugday salatasi
az once 2si1 arada

@ParteMoralll bu hafta sana emanet ediorum kendimi...dengeli yiyip azitmamaliyim ama bak girursun ben dengeli beslenirsem kilo veremem almam sadece bu hafta boyle yapicam..3 haftadr 65 lerdeyimmm kendi hatalarimdan

Back
X