- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #137.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baslangic kilon kacti canm onu yaz bugün kac ciktiysan onu yaz birde.zatn 2 hafta sonra listeye giriyo olcaksnBen haftanin ortalarinda katildim simdi nasil bildirim yapicam
Çok gecmiş olsun Allah sağlık sıhhat versin canımSekerPancarii canım ben izine ayrılmak istiyorum. Kaç haftadır gram veremedim.bebiş te hasta.bütün gece 2 saat anca uyudum. Halsizim ve yorgunum.yediklerime dikkat edecek durumda değilim. moralim bozuldu.kızımla ilgilenmeliyim.
Çok teşekkür ederim canım..
Çok geçmiş olsun canım..SekerPancarii canım ben izine ayrılmak istiyorum. Kaç haftadır gram veremedim.bebiş te hasta.bütün gece 2 saat anca uyudum. Halsizim ve yorgunum.yediklerime dikkat edecek durumda değilim. moralim bozuldu.kızımla ilgilenmeliyim.
Nerden aldin canm bende düşünüyorum da ondan sordmkizlar bugun yürüyüş ayakkabisi aldim uzun zamandr istiodum indirimdeydi kaptim..inşALLAH bugun kargoya verilirde guzel guzel yürürümm kizimlaaa..
Aaa cok gecmis olsun canmSekerPancarii canım ben izine ayrılmak istiyorum. Kaç haftadır gram veremedim.bebiş te hasta.bütün gece 2 saat anca uyudum. Halsizim ve yorgunum.yediklerime dikkat edecek durumda değilim. moralim bozuldu.kızımla ilgilenmeliyim.
Bu adaylar listesinde cagla yagmur felan vardi onlarda mi ayrildi listeden@talhayasir canim adaylar listesine yaz kilonu![]()
Canım çok geçmiş olsun zor bi durum.benimde böyle dönemlerim oldu halada oluyo izne ayrılma eğer olursa 1hafta filan menü paylaşma cuma bil.yap sadece . hem kontrollü olur hemde bebişe zaman ayırmışda olursun.SekerPancarii canım ben izine ayrılmak istiyorum. Kaç haftadır gram veremedim.bebiş te hasta.bütün gece 2 saat anca uyudum. Halsizim ve yorgunum.yediklerime dikkat edecek durumda değilim. moralim bozuldu.kızımla ilgilenmeliyim.
Gecmis olsun cnmmmSekerPancarii canım ben izine ayrılmak istiyorum. Kaç haftadır gram veremedim.bebiş te hasta.bütün gece 2 saat anca uyudum. Halsizim ve yorgunum.yediklerime dikkat edecek durumda değilim. moralim bozuldu.kızımla ilgilenmeliyim.
bencedeCanım çok geçmiş olsun zor bi durum.benimde böyle dönemlerim oldu halada oluyo izne ayrılma eğer olursa 1hafta filan menü paylaşma cuma bil.yap sadece . hem kontrollü olur hemde bebişe zaman ayırmışda olursun.
canim sportsoul diye bi siteden aldimNerden aldin canm bende düşünüyorum da ondan sordm
Olsun cnm sonra almaktan iyidir..@ParteMoralll bu hafta sana emanet ediorum kendimi...dengeli yiyip azitmamaliyim ama bak girursun ben dengeli beslenirsem kilo veremem almam sadece bu hafta boyle yapicam..3 haftadr 65 lerdeyimmm kendi hatalarimdan