Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar 2 haftadir migrenim devam edio hergun 2ser tane agri kesici iciorum banamisin demedi..Menumu yazayim
Sabah peynir domates 1 dilim ekmek cay yapick halim bile yoktu..
ogle yarim kase donates corbasi sehriyeli
aksam karabugday salatasi
az once 2si1 arada
18 yıldır migren hastasıyım.ben öğün atladığımda az yediğimde, az sıvı tükettiğimde ve aşırı spor yaptığımda başım ağrır.yani kısacası başımın ağrımak için Bahanesi çok

Bugünkü menüm sabah bir yumurtadan omlet salatalık domates 2 dilim t.buğday ekmek 1 dilim kaşar küçükbir parca beyaz peynir
Ara 3 hurma 10 fındık
Öglen bir kase corba 4 kasik semizotu yemegi 1 kase yoğurt 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 armut 1 bardak süt 1 sade türk kahvesi
Aksam 2 haşlanmış but domates salatalik 1 dilim t.buğday ekmek
Ara soda
Su 2 litre spor yok
Afiyet olsun tatlım çok güzel yine:nazar::KK200:

Selam kızlar..menüm..
Sabah: çökelekli yumurta, iki dilim kaşar, domates, salatalık, beş zeytin, dört ceviz..
Saat 15 de: iki kaşık şehriye salatası, dört sarma, ıspanak kavurması, yoğurtlu közlenmiş biber..
Afiyet olsun sarrafcim tebrikler 7li rakamlara geldin canim inşallah bir daha hiç çikmazsin:KK68::KK68:

senn öğün atlamazdin menun ayni benimkilere benzemişş naberrrrr:-)
Sen beni baskasyla karistirdin galiba :D menulerime bir bak istersen ben iki ogun yerim hergun...
Ben cok doyurucu yiormnm sen sabah yiosn mesela aksam bir kurabiye yiosan onla kaliyosn ornek verdim. Ben ana yemek yiorm :) yani kaptanda bilir benm menulerm bu sekil standartt cnm :)

Günaydn kizlar dün gece misafirlikteydim 1 adet minicik tuzlu kurabiye 1 adette baklavalik yufkadan yapilmis arasinda incir olan hafif tatlımsi birsey vardi onu yedim cok israr edildi offf ya offf :KK34:

Günaydn kizlar dün gece misafirlikteydim 1 adet minicik tuzlu kurabiye 1 adette baklavalik yufkadan yapilmis arasinda incir olan hafif tatlımsi birsey vardi onu yedim cok israr edildi offf ya offf :KK34:
Bugün telafi edersin canım bozma moralini.30 dk fazla egzersiz yap istersen

Bu haftaki kaçamağin olsun buda canimm bugün hafif beslenir dengelersin sennn:21::KK60:

Back
X