Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sehit tarafindan iletildi:
Merhaba biz geldik siz kimsiniz diye sormayin biz dün Diyarbakirda sehid edilen asker ve sürecte bombayla öldürülen o gencecik bedenim.Senden bir ricam var bana 1 fatiha oku ve bu mesaji 15kisiye yolla eger mesaj hakkin varda yollamiyorsan Yüce Rabbim seni 1 fatiha ya muhtac eylesin. Vebali boynumda kalmasin diye göndermek zorundayim kusura bakmayin...
Toplu msj hic sevmem ama bunu paylasmak istedm

@ParteMoralll kiz ALLAH iyligoni versin benki cok severim karsilik vermeyi sana atladigim msjlar denk gelmis demkkii..merak etme 2 satirla korkutamazsin beniiii:KK70::KK70::KK70: belki iddalaşmk istememisimdir bilemedimki hamgi msj:21::KK59:

@ParteMoralll kiz ALLAH iyligoni versin benki cok severim karsilik vermeyi sana atladigim msjlar denk gelmis demkkii..merak etme 2 satirla korkutamazsin beniiii:KK70::KK70::KK70: belki iddalaşmk istememisimdir bilemedimki hamgi msj:21::KK59:
Ogun atlamisn dedin bende benm butun menulerimn iki ogun ve anaogun oldugunu yazdimmmmmmmmmmmmmmmmm

Kizlar yemegimi yaptigima gire menumu yazayim..
sabah 2 kirmizi biber domates ve koy peyniri sekersiz cay 1 dilim tb ekmegi
ara hadlanmis yumurta beyazi
aksamda karabugdayli biber dolmasi yaptim cok merak ediorum nasil oldunu ve firinda tavuk but..belki 1 bardak zero

Ogun atlamisn dedin bende benm butun menulerimn iki ogun ve anaogun oldugunu yazdimmmmmmmmmmmmmmmmm
heeee okudum okudum saat cok gecti canim uyudum..ama 2 ogunde az bide bana diosunki sen kurabiye yiuosun bitane benim adım cikti oyle yoksa yiyorum bende benim sabah kahvaltilarm cok saglam..bende 2 ogun yiyorum hep bide arada ceviz badem yiyorum ekstra..nadiren bazn 2.ogunm zayif oluo oda canm istemio zorlamiorum bende..hatta ben cok sut icerim yani aslina bakarsan genel olarak sendn daha cok yiyorum

Kizlar yemegimi yaptigima gire menumu yazayim..
sabah 2 kirmizi biber domates ve koy peyniri sekersiz cay 1 dilim tb ekmegi
ara hadlanmis yumurta beyazi
aksamda karabugdayli biber dolmasi yaptim cok merak ediorum nasil oldunu ve firinda tavuk but..belki 1 bardak zero
Hehhhh boyleeee :D

heeee okudum okudum saat cok gecti canim uyudum..ama 2 ogunde az bide bana diosunki sen kurabiye yiuosun bitane benim adım cikti oyle yoksa yiyorum bende benim sabah kahvaltilarm cok saglam..bende 2 ogun yiyorum hep bide arada ceviz badem yiyorum ekstra..nadiren bazn 2.ogunm zayif oluo oda canm istemio zorlamiorum bende..hatta ben cok sut icerim yani aslina bakarsan genel olarak sendn daha cok yiyorum
Sus kizzzz bilmeseeek :D ondan mi saglksiz beslenen basinda geliyosn haahh :D :D

Ben grubun saglikli beslenen 1.hatunuyum :D :D
Benm arada oluyo sacmalamalarm ama sen ac kalip bi anda yiosun ondan kg aliyosun..
Iki ogun asla az degil ben cok guzel doyana kadar yiorm.. ac olsam yerm yumurta sebze vsvs ama acikmiyorm yani :)
Miyav_su Miyav_su :D

Sus kizzzz bilmeseeek :KK70: ondan mi saglksiz beslenen basinda geliyosn haahh :KK70: :KK70:

Ben grubun saglikli beslenen 1.hatunuyum :KK70: :KK70:
Benm arada oluyo sacmalamalarm ama sen ac kalip bi anda yiosun ondan kg aliyosun..
Iki ogun asla az degil ben cok guzel doyana kadar yiorm.. ac olsam yerm yumurta sebze vsvs ama acikmiyorm yani :)
Miyav_su Miyav_su :KK70:
Evet sana katılıyorum grubun sağlıklı beslenen bayanı sensin :KK9::KK9:Bende 2 ögün besleniyorum canım kahvaltım çok sıkı akşamlarıda et balık herşey sende öylesin keza:KK39:

Back
X