Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canımsın bende sizleri çok seviyorum inşallah şu kilolardan hep birlikte kurtulacağız Canım benim bende acaba diyorum diyet günlüğümü oluştursam dünden bu yana aklımda sizde Oray'a bakar yorumlarsınız
Aaa olabilir canm burayada yazabilirsn yada günlük de olusturabilirsin

Yoo ben yerim valla :) 60 olsamm bigun yer sonra telafi ederm.. :)

Ah cnmmmmmmm yazkk
dusmesinnn motivasyonnnnnnnn... Bende mayisin sonuna kadar 60olurmuyum diyormmm imkansiz geliyo :) insallah olrsn
Sen yersen bende yerim kiz :p
Tam 60 olmasan da 63-64 felan cok rahat olursun gibi geliyor bana parte

Screenshot_2016-03-25-18-42-08-1.webp

Ic canm afiyet olsun :KK37: ben hep bu türk kahvesini sade icenler nasil iciyor ki diyordm gayette mis gibi iciliyormus halbuki simdi şekerli ben nasil iciyomusum ya diyorum kendi kendme :confused:
Ayyy ben icemedm yaaa
Mayis sonu düğün felan mi var canm ?
Bidahaki ayin sonu kizimin 1.yas gunu varrrrrrrr..
Mayisda kuzenin dugunu vaaaaaar
Mayisin sonuda otelimiz ayrildi tatilll vaaaar allahmm sebeplerm cooooook

Ayyy ben icemedm yaaa

Bidahaki ayin sonu kizimin 1.yas gunu varrrrrrrr..
Mayisda kuzenin dugunu vaaaaaar
Mayisin sonuda otelimiz ayrildi tatilll vaaaar allahmm sebeplerm cooooook
Niye icemedin kız o_O
Haaa baya birseyler varmis canm ama ben senin tam 60 olmasan bile 64 lerde felan olacagina inanıyorum

Ben 6 yıldır kahve ve çayda şeker kullanmıyorum bayılırım Türk kahvesine kızlar alışınca bırakılmıyor emin olun kahve cayın tadına varıyorsunuz

Niye icemedin kız o_O
Haaa baya birseyler varmis canm ama ben senin tam 60 olmasan bile 64 lerde felan olacagina inanıyorum
Ayy sagol cnmmm insallah oluruz yaa ne blm kizimin dogm gnunde 68fln olursam super olr pembe bi elbise bulursam bideeeeeee tadindan yenmezzzzz..

Ayy sagol cnmmm insallah oluruz yaa ne blm kizimin dogm gnunde 68fln olursam super olr pembe bi elbise bulursam bideeeeeee tadindan yenmezzzzz..
Ben olacagina inanıyorum teeeeee nisan sonundan bahsediyosun canm cok rahat olursun bence.hem sen bu ara cokca ip atliyosun ip atlamak acayip kalori yaktiriyor.

Back
X