Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben olacagina inanıyorum teeeeee nisan sonundan bahsediyosun canm cok rahat olursun bence.hem sen bu ara cokca ip atliyosun ip atlamak acayip kalori yaktiriyor.
Sende olursun cnmm insallahhhhhh
Ip atliyorm ya alt bacaklarm yururken agriyo birazz ust bacaklar agrimiyo ise yariyomu bu yaa altlar ince zaten :D Miyav_su Miyav_su

Bugünkü menüm:
Sabah:kırmızı biberli mantarlı omlet,peynir, zeytin, domates, salatalık,1dlm tb ekmeği
Ara:1 kare bitter,küçük bir porsiyon sütlü kurumeyveli irmik tatlısı
Öğle:mercimek çorbası,yoğurtlu brokoli,1dlm tb ekmek
Ara:1 avuç çilek,2 ceviz
Akşam:ızgara somon,roka,2 çatal meze,1 kabak tatlısı
3 Lt su,1 saat aerobik.

Sabah; iki haslanmis yumurtada peynirli omlet, fume ,domates,salatalik, sut bir bardak :)

Aksam; tavuk koftesi, salata,ayran ve yulafciklarm :)
3-3.5lt su
Bugun 400ip atladimmm :KK73:
Karnimin agrisi devamm aman bitseede kurtulsam..
Afiyet olsun canim ćokkkkk iyi:KK60:
Valla bilmiyorm bugünde nasil telafi edeceksem :110:
Bu diyet sürecinde niyeyse insanin cani nede cok tatli cekiyo ya :KK11:
:KK57::KK11::KK57::KK11:
Daha diyete baslayali 1 ay oldu ben simdiden skildm ya :KK34:
Sanirim motivasyonum düştü :110:
5 mayista esimin dogum günü var o zamana 6 li rakamlari görür müyüm ki ya offf :KK47::KK51:
Motivasyonunu yüksek tutup sıkıldım demezsen olursun :KK20: sıkılmakkk yokk :21: canim canin çok tatlı istiyorsa sabah kahvaltini hafif tutup öğle öğünü yerine tatlı yersin akşami da hafif tutarsın dengelenir ayda iki kez böyle kaçamaklarimiz olabilir ama dengeleyerek:KK19:

Bugünkü menüm:
Sabah:kırmızı biberli mantarlı omlet,peynir, zeytin, domates, salatalık,1dlm tb ekmeği
3 Lt su,1 saat aerobik.
Tatli iki öğün de de var canim akşamkini yemesen süper olurdu spor harika afiyet olsun :KK19:

Bugünkü menüm:
3 Lt su,1 saat aerobik.
ay canım afiyet olsun bende bugün erken çıksaydım somon alacaktım malesef alamadım of afiyet olsun

Ayyyyyy gruppppp nee kadarrrrrrr enerjikk herkess burdaaaa bizde olmasaaaaaaaaak kimse yok
ben muhtar sende azasın canım :KK70::KK70:benimde uykum geldi eve yeni geldim yarın istanbuldan avratlar geliyormuş:KK14: 4 otobüs sabahın köründe :KK47:bugün zaten yeterince kavga ettim bıktım :63:çok yorgunum bugünün yemeğini fazla yaptım yarında tükettiğim diye:KK59:

kız @ParteMoralll
11358161_479735578853848_396547367_n.webp

ben muhtar sende azasın canım :KK70::KK70:benimde uykum geldi eve yeni geldim yarın istanbuldan avratlar geliyormuş:KK14: 4 otobüs sabahın köründe :KK47:bugün zaten yeterince kavga ettim bıktım :63:çok yorgunum bugünün yemeğini fazla yaptım yarında tükettiğim diye:KK59:
Niye sen mihtaarmisin ben varkeeen :D sen gittin bikerem muhtar beeenm :D
Uff saka bi yanada oyleee nyse bende gidiyim en iyisi:KK12:

Back
X