Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

image.webp
Niye sen mihtaarmisin ben varkeeen :KK70: sen gittin bikerem muhtar beeenm :KK70:
Uff saka bi yanada oyleee nyse bende gidiyim en iyisi:KK12:
Nereye kız dogruyu diyorsun artık sen muhtar ben oturan boğa

yaaaaaaaaa yone tam zamaninda kaybolmusummm @ParteMoralll Miyav_su Miyav_su :KK70:Ayyy ama degdi sonunda kuafore gidebildim 5 saat surdu ama istedigiim herseyi yaptirdim 10da gelebildik eve..kizim ziyan oldu yabrum ne yedi doru duzgun nede uyuyabildi..Yarin eski iş arkadaslarimla bulusucam bi arkadasimizin oglunun dogumgununde sabahta ablama kahvaltiya davetliyiz..bugunu harika atlattim yarinda dnegede olursam p.tesi cok iyi olur benim icinnn

Tabii ise yariyor ki agriyor canm zaten ip atlamak basli basina cok ise yariyor kollarinda agriyo mu
Ilk atladigim gun bitikdim heryerim agridi hala devam eden alt bacak..
ben step, aerobik,pilates,fitness hepsine pek cok kez salona gittim hep ertesi gun bunu yasardim zaten.. simdide sadece alt agriyinca suphelendim ust bacaklarm erimeli alt bacagimin ihtiyaci yok diye makara yapiyodm :)
Bugün beni görenlerden güzel iltifatlar aldım nasıl mutlu oldum anlatamam..kızım için de söylediler ona da ayrı bir motivasyon oldu..yavrum kurabiyeden bile yemedi. anasından iyi valla :KK70:
ooo super cnm devami gelir insallah ama bakiyorumda sarmalari huppletmissin :) kizinada afeerriinnnnnn

Back
X