• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnşallah Canım benim mesala ben Moonlii Moonlii hep kaçamak yapıyorsun sağlıklı beslenmiyorsun diyordum 3 sene sonra dün cips yedim :KK53:ve mide bulantısı baş Ağrı'sı öldüm:KK53:

Gecmis olsun. 3 senede bir kacamak yapinca bunye boyle tepki verir tabi. Bizim gibi sık sık yaparsan etkilenmezsin :-)

Gecmis olsun. 3 senede bir kacamak yapinca bunye boyle tepki verir tabi. Bizim gibi sık sık yaparsan etkilenmezsin :-)
Kız:KK70::KK70:sorma dünden beri başım ağrıyor midem bulanıyor sabah zor kahvaltı yaptım :mad:emin ol sende bırakırsın ben jelibonsuz uyumayan bir insandım düşün şimdi bazen müşteri çocukları yerken kokusu geliyor midem alt üst oluyor:KK66:

Öyle olucam mecbur göbekli hanımlar hapur hupur yutucak börekleri pastaları özgüven içinde ama ben napcam içimden gülücem onlara zavallılar ha ha ha ha:KK42:
Ay kıyamam evde çok güzel ve sıkı bir kahvaltı yap herkes yerken bakmamaya çalış

:KK15::KK15:

:KK4:gelll bakiimmm nerdesin seeenn:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

Yaaa hastaligi hallettim hafiflettim bu sefer misafir bombardimani geldi. Hasta olunca is falan yapmiyodum da ben. Evi topla supur sil hazirlik yap misafirlerle ilgilen derken yine kacti gitti topik. Bi ara internetimde de sorun cikti giremedim..

Yaaa hastaligi hallettim hafiflettim bu sefer misafir bombardimani geldi. Hasta olunca is falan yapmiyodum da ben. Evi topla supur sil hazirlik yap misafirlerle ilgilen derken yine kacti gitti topik. Bi ara internetimde de sorun cikti giremedim..
Geldin mi sen kaçak gelin :KK11::KK11::KK62::KK62::KK62:

p.tesi 65.2 valla okadar yememe ragmn cok cok iyi Cuma'ya kadar en az -1 olsun inşALLAH 59'a az kaldiii sen utandirma bizleri YARABBIM..

Back
X