Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İş özel herşey karışık bu aralar öyle işte büyük gün perşembe bakalım :KK51:
canim yasadiklarini en iyi sen bilirsin ama sinavlar bazn ust uste gelir...hepimizde olmuyor mu oluyor ama bqzn kaldiramaz oluyoruz..inşALLAH bugunleri beraberce atlatir herseyi yolunu sokarsiniz canim..herseyin hayirlisi olsun..kalbiniz aşkla guzellikle dolsun canim:KK200:

Pazar günleri kahvaltı geç yapılıyor ya ara yaparak geçiştiriyorum öğleni.akşam da 5 civarı yeniyor ama henüz adet görmeye başlamadım.emzirirken çok tatlı çekiyor Canım.elimden geldiğince kurumeyve bitter veya kabak tatlısı gibi şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum
Cok iyi yapiyosun kuru meyve felan hele ki incir iyi tatli istegini bastiriyor

Herkese merhaba gruba aldiginiz icin tesekkurler

Benim bir kizim var calisiyorum. 64 kg civariyim. 7-8 kg vermek istiyorum. Tek basima motive olamiyorum. 5 sene once bu gruplardan birinde cok guzel kilo verdim. Yine katilmak istedim. Herkese kolay gelsin:KK45:

Günaydınn ben yeni geldimm..nasılsınız....
Hosgeldiniz arkadaslar okudugum kadariyla cok fazla kilonuz yok burda cok guzel bir sekilde motive olup verirsiniz inşallah kilolarinizi da yaza fit girersiniz :KK49:

Istedigim kiloya 1 kg kalmisti. Is degistirecektim. Yeni isimde giremem diye ayrilmak istedigimi soyledim. Takim kaptanimizda beni mezun etti. Bircok kere birinci oldum. Basarili bir ogrenciydim :)))
Çok iyi tatlimmm o zaman ikinci kez mezun oluupp bir daha aslaaa almaa kilolari:KK5:

canim yasadiklarini en iyi sen bilirsin ama sinavlar bazn ust uste gelir...hepimizde olmuyor mu oluyor ama bqzn kaldiramaz oluyoruz..inşALLAH bugunleri beraberce atlatir herseyi yolunu sokarsiniz canim..herseyin hayirlisi olsun..kalbiniz aşkla guzellikle dolsun canim:KK200:
Teşekkürler Canım sagol hayırlısı

Back
X