- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #137.701
Tabi çalışır Canım ama senin bileklerin acıyordu yapabilir misinAyy miyav bu barfiksle göğüs güzel çalıştırılır dimiiibende mi alsam var miki hala a101de yarin bi bakiyim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi çalışır Canım ama senin bileklerin acıyordu yapabilir misinAyy miyav bu barfiksle göğüs güzel çalıştırılır dimiiibende mi alsam var miki hala a101de yarin bi bakiyim
![]()
Afiyet olsun.menün ve sporun güzel CanimSabah; iki haslanmis yumurta,domates,salatalik,peynir,zeytin,az kasar..
Aksam; firinda balik, salataa ve yulaflarim.
Suuu 3-3.5lt
400 ip atladimm![]()
Ben emzirme bitsin düşünüyorum vallaCanım devlet karşılıyorsa ikinci çocuk düşünmüyorsan yaptır ben düşünüyorum
Afiyet olsun Canım menünde sporunda çok güzelBugünkü menüm:
Sabah: sütlü yulaflı muzlu kuru incir ve 2 cevizli lapa
Öğle: ızgara balık, roka salatası
Ara: çilek,1 avuç kuruyemiş
Akşam: lahanalı,içinde küçük içli köfteler olan tarhana çorbası, salata
3 Lt su, 30dk aerobik,45 dk koşu bandında hızlı tempoda yürüyüş
Bencede en mantıklısı ama iyice bir araştır araştırmadan sakın olmaBen emzirme bitsin düşünüyorum valla
Afiyet olsun CanımBugünkü menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, kk peynir, domates, salatalık, üç ceviz..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, dolu bir kase tavuklu salata..
Birazdan mekik çekicem suyum 2,5 litre olmuştur..
Ayy inş canım benim kayınvalidemde döktürmüş triliçede yapmışAman dikkat canm kilo almada kilonu korusan bile yeter yani su durumda
Teşekkürler miyavcımAfiyet olsun Canım menünde sporunda çok güzel
Aç gittim cancağızım salata yedim kerevizde yedim börek yarım dilim iki küçük kurabiyecik 2 çatal triliçeKarnin tok git canim protein ağırlıklı ye orda da salata gibi şeyler varsa onlardan atiştirrr hadii biz fitt anneleriiz unutmaa![]()
Araştırırım mutlakaBencede en mantıklısı ama iyice bir araştır araştırmadan sakın olma
Afiyet olsun canımBugünkü menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, kk peynir, domates, salatalık, üç ceviz..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, dolu bir kase tavuklu salata..
Birazdan mekik çekicem suyum 2,5 litre olmuştur..
Çok seviyorum triliçeyiAyy inş canım benim kayınvalidemde döktürmüş triliçede yapmış![]()
Triliçe de 2 çatalla durulmuyor kiAç gittim cancağızım salata yedim kerevizde yedim börek yarım dilim iki küçük kurabiyecik 2 çatal triliçe![]()
Kız neden aç gittin ama yinede ucuz atlamışsın CanımAç gittim cancağızım salata yedim kerevizde yedim börek yarım dilim iki küçük kurabiyecik 2 çatal triliçe![]()
Ay şu triliçeyi hiç yemedim Nasıl bir şey kiTriliçe de 2 çatalla durulmuyor ki
Evett yaa bileklerim incilir yineTabi çalışır Canım ama senin bileklerin acıyordu yapabilir misin
Durulmaz iki çatalla ahh ahhh....Triliçe de 2 çatalla durulmuyor ki