• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 hurma 10 fındık
Öglen yarim pide
Ara 1 sade türk kahvesi
Aksam 50gr kadar haşlanmış hindi gögüs 1 kase yoğurt
Ara 1 armut 1 soda
Spor 5bin adim su 2 litre
Afiyet olsun canım

Ama gerçek bu Canım kimse gelmiyor
Nasıl bir yol izlicem ben yaa evdeyken iyiyim ama biryere gidince bozuluyorr
evden çıkmadan karnını iyice sağlıklı yiyeceklerle doyur bence.ben bir de gitmeden önce söylüyorum diyetteyim birşey yapmayın meyve yerim diyorum.ısrar edenlere de lütfen ısrar etmeyin ben böyle daha mutluyum diyorum.yine ısrar ederlerse kesinlikle yemeyeceğim diyorum.kararlı olduğunu görsünler

@Ayferelif ama kendini dusun herseyden once..bundan once yediklerimize sayalim zaten yiyince pisman oluyoruz..hele o butun gun dikkat edip aksam yemek yokmu en koyanı o..bende bu aksam 5 tane kaju yedim esim almis sicak sicak biraz getirsene deyince dayanamadm bnde yedim
Ya ben de akşamları bozuyorum bozarsam.hep o kocalar ve çocuklar yüzünden.dün arabadaydık fırından sıcak pide aldı.bana diyor ki sen taşısana! Bak şimdi. Hem yemiyorum hem ben taşıyorum Çin işkencesi gibi dedim ona verdim pideyi

Canım doğru söylüyorsun mecbur gidilecek yer oluyor az yerim diyorum diyorum ama sonuçta kalorili şeyler sonra bugün gitti biraz daha yiyeyim diyorum bunun önüne gecemiyorum off yedikçe yiyesim geliyor bir düzene girseydim hayırlısıyla
Battı balık yan gider modundan çıkarsan sadece tadımlık yersen ilerki dönemler ( koruma evresi) için de yatırım yapmış olursun Can'ım.sonuçta ne kadar çok yersen o kadar çok kalori alırsın.zararın neresinden dönersen kardır.

Battı balık yan gider modundan çıkarsan sadece tadımlık yersen ilerki dönemler ( koruma evresi) için de yatırım yapmış olursun Can'ım.sonuçta ne kadar çok yersen o kadar çok kalori alırsın.zararın neresinden dönersen kardır.
Evet ne güzel açıklamışsın gerçekten :KK51:

evden çıkmadan karnını iyice sağlıklı yiyeceklerle doyur bence.ben bir de gitmeden önce söylüyorum diyetteyim birşey yapmayın meyve yerim diyorum.ısrar edenlere de lütfen ısrar etmeyin ben böyle daha mutluyum diyorum.yine ısrar ederlerse kesinlikle yemeyeceğim diyorum.kararlı olduğunu görsünler
Vay süpersin canım benim :KK9::KK9::KK9:

Back
X