• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugun yediklerim

Sabah 1 yumurta peynirli borek yesil cay
Ogle yarim kase ezogelin corbasi 4 kasik tavuk sote 4 kasik pirinc pilavi 1 kase yogurt kucuk porsiyon trilice tatlisi
Ikindi ispanakli borek cay
Aksam buyuk bir bardak ayran

2 lt yakin su
25 dak kosu 20 dakika egzersiz
Öğle tatli yemişsin ya keşke pilav yemeseydin tatlimm ikindideki böreği akşam yemeyerek telafi etmişsin :KK19:afiyet olsun:KK200:

Iyi geceler herkesee

Ben bugun bir yere davetliydim. Su ankarada ilk defa kendi basima bi arkadasa gittim:KK48:

Menumu yazayim

Sabah
Peynir
Zeytin
Salatalik
1 yumurta
Sekersiz cay
1 cay kasigi bal

Oglen
2 kasik kısır

Aksam
Yumurtasiz menemen
1 dilim ekmek
Cay

Su cok az oldu malesef..

Spor: Yarim saat yuruyus.
Afiyet olsun canim çok iyi menün su da fazla olsaydiii keşkemm:KK60:

Akşam da mecburen onla birlikte yatıyorum 9 gibi.o yüzden akşam muhabbetlerine katılamıyorum:KK61:
Sende haklısın canım ama seninde beslenmem bana göre iyi buradaki birkaç arkadaş gibi kilo verdikten sonra gerçekten öyle devam edersen kilon hep sabit ve sağlıklı kalır

Sende haklısın canım ama seninde beslenmem bana göre iyi buradaki birkaç arkadaş gibi kilo verdikten sonra gerçekten öyle devam edersen kilon hep sabit ve sağlıklı kalır
Ben 58 kg ya düştüğümde yaklaşık 1.5 yıl sabit kaldım.yani 58-60 arası.hamile kalınca aldım kiloları.inşallah sabırla yeniden vereceğim kilolarımı ve bu sefer büyük beden kıyafetlerimi evden yok edeceğim.hamile kalırsam diye saklamıştım gerçekten de kullandım ama artık bitti.bir daha kilo almak yooooook En Büyük KK:KK20:

Ben 58 kg ya düştüğümde yaklaşık 1.5 yıl sabit kaldım.yani 58-60 arası.hamile kalınca aldım kiloları.inşallah sabırla yeniden vereceğim kilolarımı ve bu sefer büyük beden kıyafetlerimi evden yok edeceğim.hamile kalırsam diye saklamıştım gerçekten de kullandım ama artık bitti.bir daha kilo almak yooooook En Büyük KK:KK20:
Ay hadi inşallah canım ya ben inanıyorum sana beslenmen iyi @ParteMoralll , esmerm91 esmerm91 , sarraf sarraf ve sen iyisiniz :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Slm kızlar annemdeydim bugünde off az patatesli mantı yedim dayanamadım 1 kasede hoşaf sabah hafif yemiştim akşam bozuldu ben bu ara iradesizim kızlar bana yardımcı olun napcam ben inş bu hafta artı olmam tartılmayada korkuyorum:KK51::KK42:
Ee az yemişsin güzelim niye üzülüyorsunn hiçbişicik olmaz bugün protein ağırlıklı beslen ekmek hamur işi falan tüketme hiic telafi edersin :KK60::KK19:
Nasıl bir yol izlicem ben yaa evdeyken iyiyim ama biryere gidince bozuluyorr
Bi yere gittiğinde sadece tatlı ve pilav ekmek gibi karbonhidratlardan uzak dur canim yemegini de küçük porsiyonlarda iste önemli olan disarda kendimizi kontrol altinda tutmak:KK5:
Kaptan napim ben yaa kilo veremezsem ben şut burdan değilmi kaç haftalık ömrüm var burda:KK51:
Hayir canim öyle bişey yok kilolarimizi göndermeye çalişicaz gitmek göndermek yok:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK36::KK37:

zaten zamanla insan kendini taniyor..ben onceden dolaotaki yemk cope gidick die yiyodum ALLAH'im ne aptalmisim..sanki bnm midem cop simdi hic yapmiorum oyle gittigim yerdede ye dediklerinde azck yiyip yiyemiorumki diorumm..yalan halbuki korkmasam masayla birlikte yerim:KK53:
:D ay bende öyle mooon :D yesem tabak tabak götürrrm ama ayy yiyemiyorum diyorum yemeğin hemen arkasina tatli yiyemem diyorumm midem bulanir diyorum:KK53: halbukisii yalannn:KK53::KK53: yerim ama yemiyorum:KK53: çoğunlukla benim taktiğim kızima ayri tabak koydurmuyorum benim tabağimdan yiyor bende az yemiş oluyorum:KK52:

SekerPancarii SekerPancarii canim hedefime ulasinca bende kalori hesabi yapmaya karar verdim bugun ig takio ettigim birisi var oda uzun zamndr oyle yapip kilosunu koruyomus
Ben öyle yapiyorum canim yoksa afalliyorum ya az yiyoŕum bu sefer vücut dayanmiyor çünkü diyet bitti hala diyet yapiyo olmak can sıkıyo yada biraz fazla yesem kilo aliyorum ama kalori sayimiyla yediğim zaman oyle olmuyor ne kadar yiceğimi bildiğim için sorun olmuyor

Back
X