- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #137.941
İnşallah canimm böyle düşünmen beni çokkkkkk mutlu ettiTeşekkür ederim kaptancım.kendimi hem çok suçlu hem de sorumlu hissettim gruba karşı.inşallah cumaya 68 i görürüm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canimm böyle düşünmen beni çokkkkkk mutlu ettiTeşekkür ederim kaptancım.kendimi hem çok suçlu hem de sorumlu hissettim gruba karşı.inşallah cumaya 68 i görürüm![]()
Ben denedim beğendim canim çiğ şekilde sadece çiçek kısımlarını robottan geçir ince bulgur kadar olana kadar çek sonra biraz sıcak su ekleyip istedigin yumuşakliğa göre pişir sonrasi ayni kisir salçasii yesilliği koy olduu bittiKarnıbahar kısırı güzel oluyor mu ? Nasıl yapıyorsunuz? İnternette pişirerek vermiş tarifi de garip geldi
Vay kaptanım süpersinay bende öyle mooon
yesem tabak tabak götürrrm ama ayy yiyemiyorum diyorum yemeğin hemen arkasina tatli yiyemem diyorumm midem bulanir diyorum
halbukisii yalannn
yerim ama yemiyorum
çoğunlukla benim taktiğim kızima ayri tabak koydurmuyorum benim tabağimdan yiyor bende az yemiş oluyorum
![]()
Oh afiyet olsun benide Paldır küldür grup var diye çağırdılar acele çıktım evden kahvaltı yapmadımBen denedim beğendim canim çiğ şekilde sadece çiçek kısımlarını robottan geçir ince bulgur kadar olana kadar çek sonra biraz sıcak su ekleyip istedigin yumuşakliğa göre pişir sonrasi ayni kisir salçasii yesilliği koy olduu bitti![]()
Tabi öyle ama canm biliyorsun ki hersey bzm kendi elimizde.yaza az kaldi artik kacanaklarimizi en aza indirmemiz lazim.canim bebde inaniyorum gorucez 2 haftadr yaptigim kacamaklar olsun efendime soyliim iste vs vs hala ayni yerdeyim halbuki suanda 63 felan olabilirdim..Saglik olsun zararin neresindn donersek kârdir demiii![]()
Ya ben öyle çok erkende yemedim ama niye öyle oldu anlamda veremedim.sanirim aksam yemek yerken cok keyifsiz yedigimden öyle oldumiste boyle yapip kendi kendimizi cukura arioruz..ben en son 4 te yedim ve migrenimin tutmasina ragmn bisey yemedim sonra esim kaju almis sicak sicak 5 tane yidimm pisman oldum![]()
Evet baya iyi telafi etmissin canm.1 kuruincir yedim.baya spor yaptım hem de gripli gripli![]()
Aynrn öyle yaptim canm bol su içtimSıvı alsaydın canım
Ay hadi inşallah canım ya ben inanıyorum sana beslenmen iyi @ParteMoralll ,esmerm91 ,@sarraf ve sen iyisiniz
![]()
Minik papatya gece uyuyabildin mi açlıktan
Günaydin kaptanGünaydın canlarımm![]()
Uyudum tatlim mecburen uyudum napym ay gece gece yemek mi yeseydim ictim suyu baya..asiri aciktm ama yapacak bir şey yok napmMinik papatya gece uyuyabildin mi açlıktan
Çok iyi yapmışsın bazen açlık ile sussuzluk karışıyorAynrn öyle yaptim canm bol su içtim
Evet kaptanımız bilir ama bence onun yerine sen olabilirsinGünaydin kaptan
Bengisu nicin hic gruba gelmiyor acaba selin? Yani kaptan yardimcisini da aktif bir sekilde aramizda görmek isteriz yanikine![]()
Valla o yasadigim susuzluk degildi o belli de çünkü midemden sesler geliyodu acliktanÇok iyi yapmışsın bazen açlık ile sussuzluk karışıyor![]()
Hadi ya sen iyi yapmışsın su tüketerek bundan sonra su sıvı ister vücudunValla o yasadigim susuzluk degildi o belli de çünkü midemden sesler geliyodu acliktan![]()
Aaaa olsun kuzum skma canini ya rizki veren Allah.daha gün yeni basladi daha yaparsin satis yaKoştur koştur geldim hiçbirşey satamadım kızlarcanım sıkıldı
![]()