- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #137.961
Aaa ben mi nicin ben oluyormusumEvet kaptanımız bilir ama bence onun yerine sen olabilirsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa ben mi nicin ben oluyormusumEvet kaptanımız bilir ama bence onun yerine sen olabilirsin
Sanmam başka grup gelmez gibime geliyor şimdi Habertürk eko pakete baktım turizm tartışıyorlardı gelen turist saysı çok dibe vurmuş destek istiyorlar hükümetten tabi bizlere kapsamaz büyük firmalar nasiplerinAaaa olsun kuzum skma canini ya rizki veren Allah.daha gün yeni basladi daha yaparsin satis ya
Kaptandan sonra en aktif en eli maşalı olan sensinde ondanAaa ben mi nicin ben oluyormusum![]()
Canm daha tam havalar düzelmedi az daha yaz gelsin canlanir bence isler ya canini skma lütfen senSanmam başka grup gelmez gibime geliyor şimdi Habertürk eko pakete baktım turizm tartışıyorlardı gelen turist saysı çok dibe vurmuş destek istiyorlar hükümetten tabi bizlere kapsamaz büyük firmalar nasiplerin
HahahahahaKaptandan sonra en aktif en eli maşalı olan sensinde ondanmesala ben @moon8187 kısır yedim dese beni niye çağırmadın derim
millet gaza gelir
![]()
Kız hava ile ilgisi yok gecen sene bugünlerde günde 30 otobüs geliyordu düşün şimdi bir otobüs bile zar zor geliyor bak 2 gündür evdeydimCanm daha tam havalar düzelmedi az daha yaz gelsin canlanir bence isler ya canini skma lütfen sen
Yaaa valla ne diyecegmi bilemedm canm Allah kolaylık versin umarim acilir işler de sanada moral olur en azindan.esin ne zaman geliyor kizKız hava ile ilgisi yok gecen sene bugünlerde günde 30 otobüs geliyordu düşün şimdi bir otobüs bile zar zor geliyor bak 2 gündür evdeydim
Daha şey derim @moon8187 kız insan yanında turşu yer o kuru kuru gitmezHahahahahaay catladim gülmekten hahahaaha
![]()
Gerçekten aktif bir yardımcım olsun çok isterdim ama işleri var sanırım uğramıyorGünaydin kaptan
Bengisu nicin hic gruba gelmiyor acaba selin? Yani kaptan yardimcisini da aktif bir sekilde aramizda görmek isteriz yanikine![]()
Koştur koştur geldim hiçbirşey satamadım kızlarcanım sıkıldı
![]()
Daha şey derim @moon8187 kız insan yanında turşu yer o kuru kuru gitmezderim düşün
daha teşvik ederim kendimde yerim hiç affetmem
![]()
Ben geleli 1 bucuk ay oldu sadece 1 kez geldi.neyse bakalm siz bilirsiniz ama aktif bir yardimci olsa daha iyi olur sanki meselaGerçekten aktif bir yardımcım olsun çok isterdim ama işleri var sanırım uğramıyor![]()
Yarın akşam geliyor büyük bir ihtimalle 15 gündür konuşmadık bakalım Amin inşallah canım ya işler düzelsin kaç ailenin ekmek kapısı bu turizm yıllarımız gecti nereye gitçez iş için ben tex başvurdum adamlar Suriyeli -İranlı çalıştırıyor 15 saat 500 TL veriyoruz dediler avukat başvurdum sekreter olarak oda haftada 2 gün şehirdışına gideriz dedi otelde çalıştığım diyince millet başka birşey sanıyorYaaa valla ne diyecegmi bilemedm canm Allah kolaylık versin umarim acilir işler de sanada moral olur en azindan.esin ne zaman geliyor kiz
Sonra biz yemeyenler fit fitt ortalikda dolaşirken sizde elinizde kısır tabaği kaşığı tam aziniza götürürken bizi görünce öylecenek kalakalırsınızDaha şey derim @moon8187 kız insan yanında turşu yer o kuru kuru gitmezderim düşün
daha teşvik ederim kendimde yerim hiç affetmem
![]()
Kız kediye ciğer mi teslim edilir artık hepinizi yoldan çıkarırım benBen geleli 1 bucuk ay oldu sadece 1 kez geldi.neyse bakalm siz bilirsiniz ama aktif bir yardimci olsa daha iyi olur sanki meselaMiyav_su gibi
![]()
Canim gerçekten yardimci olabilecek birine ihtiyacim var bu işi öğrenmek istemeli liste sonuç listeleri yarışma kurallari yeni gelen üye falan falan hepsini öğrenmek istemeli keşke olsa biriBen geleli 1 bucuk ay oldu sadece 1 kez geldi.neyse bakalm siz bilirsiniz ama aktif bir yardimci olsa daha iyi olur sanki meselaMiyav_su gibi
![]()
Bak gördün mü sen bence kaptan yardımcısı olmalısın minik papatyamSonra biz yemeyenler fit fitt ortalikda dolaşirken sizde elinizde kısır tabaği kaşığı tam aziniza götürürken bizi görünce öylecenek kalakalırsınız![]()
Ben gerçekten ciddiyimCanim gerçekten yardimci olabilecek birine ihtiyacim var bu işi öğrenmek istemeli liste sonuç listeleri yarışma kurallari yeni gelen üye falan falan hepsini öğrenmek istemeli keşke olsa biri
Hmm canm is stresinden felan da gergin olabilirsiniz o yüzden elinden geldigince sakinligini korumaya calis.Yarın akşam geliyor büyük bir ihtimalle 15 gündür konuşmadık bakalım Amin inşallah canım ya işler düzelsin kaç ailenin ekmek kapısı bu turizm yıllarımız gecti nereye gitçez iş için ben tex başvurdum adamlar Suriyeli -İranlı çalıştırıyor 15 saat 500 TL veriyoruz dediler avukat başvurdum sekreter olarak oda haftada 2 gün şehirdışına gideriz dedi otelde çalıştığım diyince millet başka birşey sanıyorKıbrıs'taki otellere cv gönderdim şuan ihtiyaç yok dediler malesef bir arkadaş Dubai gitti belki ondan haber gelirse gidebilirim
Daha söyleme bencedeeeeeKız kediye ciğer mi teslim edilir artık hepinizi yoldan çıkarırım benturşular kısırlar daha söylemek istemiyorum
![]()