• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sana kendinden baska kimse yardimci olamaz canm biz burda görüyorsun habire bsyler diyoruz kim ne yiyecek olsa kizoyiruz ama yine irade bizde sakli.o yüzden yaza nasil girmek istiyorsan ona göre ayarla kendini
Aynen öyle canım tabiki zayıf girmek istiyorum çok pis silkelenmem lazım

evden çıkmadan karnını iyice sağlıklı yiyeceklerle doyur bence.ben bir de gitmeden önce söylüyorum diyetteyim birşey yapmayın meyve yerim diyorum.ısrar edenlere de lütfen ısrar etmeyin ben böyle daha mutluyum diyorum.yine ısrar ederlerse kesinlikle yemeyeceğim diyorum.kararlı olduğunu görsünler
Ayy canım silahları güçlü hemen teslim oluyorum ama bundan sonra irademle yenicem onları okEn Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE

Ee az yemişsin güzelim niye üzülüyorsunn hiçbişicik olmaz bugün protein ağırlıklı beslen ekmek hamur işi falan tüketme hiic telafi edersin :KK60::KK19:

Bi yere gittiğinde sadece tatlı ve pilav ekmek gibi karbonhidratlardan uzak dur canim yemegini de küçük porsiyonlarda iste önemli olan disarda kendimizi kontrol altinda tutmak:KK5:

Hayir canim öyle bişey yok kilolarimizi göndermeye çalişicaz gitmek göndermek yok:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK36::KK37:
Ayy çok mutlu oldum mantı çok tereyağlıydı ondan içim içimi yedi tamam burdayım bende son gramımı verene kadar:KK200::KK19::KK73:

Yok canım korumuştum bu hafta inş 200 300 gr vermişimdir ona razıyım çünkü
O kadar versen bile kafi yani yeterki almis olma canm..cogu zaman hepimizin motivasyonu düşüyor skiliyoruz felan ama tek bir hedefimiz var ve ona odaklanmamiz lazim ben eminim birgün burdaki herkes basari hikayesini yazacak inşallah

Back
X