• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bu bendim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 94
Selam kızlar spordaydim yeni geldim 1 buçuk saat iyi yani :-) sabah gitmeden önce sade türk kahvesi içtim gene şimdide bir bardak yeşilçay küçük kepekli sandviç ekmeği içine peynir ve domates koyup yedim afiyetle:-)akşama fırında patates ve baget yemeği seriye çorbası ve tabiki yeşilçay

Selam kızlar spordaydim yeni geldim 1 buçuk saat iyi yani :-) sabah gitmeden önce sade türk kahvesi içtim gene şimdide bir bardak yeşilçay küçük kepekli sandviç ekmeği içine peynir ve domates koyup yedim afiyetle:-)akşama fırında patates ve baget yemeği seriye çorbası ve tabiki yeşilçay
Kahveyi spordan önce içmen iyi olmuş

İzindesiinnn ama kaçamak yokkk yineee:KK59: kuzun nasil oldu canım:KK19::KK46::KK200:
Valla ne yalan söyleyeyim hic düzgün beslenemedim.oturup dogru dürüst y3mek yemeye bile firsat bilamadm cogu zaman. Ayak üstü atistirdim.hastane doktor derken düzenim bozuldu.allah a sükür iyiye gidiyor ama hep yeni birsey cikoyor.önce soguk alginligi , o gecmeden kulak iltahabi ve ishal geldi.bugün de vücudun da kirmizi noktalar cikti. Ne diyeyim bugünümüzede sükür

Back
X