- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #138.341
harika cnm afiyet olsunKuzumm bugün öğlen küçük kepekli sandviç emeğinin içine domates ve peynir koyup yedim yanındada bir fincan yeşilçay

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harika cnm afiyet olsunKuzumm bugün öğlen küçük kepekli sandviç emeğinin içine domates ve peynir koyup yedim yanındada bir fincan yeşilçay
Tesekkürler canim. Insallah biran önce iyilesircanim cok gecmis olsun kizimda aynen oyle oldu ve kucucuk daha bikiosun 9 aylik..o kirmizi dokuntuler hastaliktan kaynakli olabilor 6.hastalik die geciyor..atesten sonra vucut tepki olarak doker demisti bizim dr.daha hizli iylesicek merak etme dikkat et kendine en kisa zamanda tum motivasyonla bomba gibi beklioruz seni canimmm ALLAH'a emanet
Ögretcemmmm tabiiikabilllllllllllll ama ögretcen demi bana![]()
Evet canım malesef öyleyim haftanın 4 günü pis tuvalet ve banyoya kullanmak zorunda kaldığımı görürüm rüyalarımda terleyerek uyanırım düşün salı temizlik yaptım dün akşam yine bir yerden gelince üstümü değiştirir banyo yaparım yemek bile yapsam banyoya atarım kendimi pis koku duysam banyoda olurum geceleri uyanır elime bez alır temizlik yaparken buluyorum kendimi şu aralar iyice korkuyorum intihar düşüncem var doktorada gitmek istemiyorum ağır ilaç veriyorlarMiyav_su okb misin harbimi..cok titiz misin mikrop bulasmasindn korkuolar genlde dimi
Tebrikk ediyorum seni bravo suanki halini çok merak ediyorum77 kg daha yeni oldum![]()
Ay koymak isterdim ama silinmiyor fotolar Can'ım yüzümü karalamak isterdim ama beceremiyorumTebrikk ediyorum seni bravo suanki halini çok merak ediyorum
canim sen bilirisn tabii ama patates varsa istersen sehriye corbasini icmeyebilirsin..Akşamda kuzum fırında balet ve patates yemeği bide seriye çorbası vazgeçilmezim yeşilçay tabikii şimdilik 1 buçuk litre su içtim akşama kadar 3 okur herhalde![]()
Vay çekilin yoldan yardımcımız süpersincanim sen bilirisn tabii ama patates varsa istersen sehriye corbasini icmeyebilirsin..
32 yaşımdayımAnladım kuzum yasin kaç sorulmaz bayanlara ama![]()
canim benim ablamda oyleydi evlenince oyle oldu nedense temizlik hastasi oldu hergun camasir suyu ile banyolarini mutfagini temizlerdi annem kizdi baktik noraml degil dr.a gitti ilac kulla ip kullanmadi i hatirlamiorum ama esiyle bile bu yuzdn problem yadamaya baslamisti simdi cok iyi hala cok temiz ama eskisi kadar kafasina takmio..dusun gece halisi aklina gelip kuvette hali yikamaya calisiomus..dr.a git cank sende dusunme oyle kotu seyler..suan bi cikmazda hissedebilirsin kendini ama hicbirimiz 4/4 luk degilizki bi sekilde cabaliyoruz.senin kadar azimli ve hayat dolu biri bunu nasl dusunur kendine zaman verEvet canım malesef öyleyim haftanın 4 günü pis tuvalet ve banyoya kullanmak zorunda kaldığımı görürüm rüyalarımda terleyerek uyanırım düşün salı temizlik yaptım dün akşam yine bir yerden gelince üstümü değiştirir banyo yaparım yemek bile yapsam banyoya atarım kendimi pis koku duysam banyoda olurum geceleri uyanır elime bez alır temizlik yaparken buluyorum kendimi şu aralar iyice korkuyorum intihar düşüncem var doktorada gitmek istemiyorum ağır ilaç veriyorlar
O düsünceleri sil cabuk kafandanEvet canım malesef öyleyim haftanın 4 günü pis tuvalet ve banyoya kullanmak zorunda kaldığımı görürüm rüyalarımda terleyerek uyanırım düşün salı temizlik yaptım dün akşam yine bir yerden gelince üstümü değiştirir banyo yaparım yemek bile yapsam banyoya atarım kendimi pis koku duysam banyoda olurum geceleri uyanır elime bez alır temizlik yaparken buluyorum kendimi şu aralar iyice korkuyorum intihar düşüncem var doktorada gitmek istemiyorum ağır ilaç veriyorlar
Bende geliyorum okuya okuyayeminle 10 sayfa okudum yeahhhhhhh babyyyyyy![]()