• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende polikistik over var esimde de sperm sayi ve hareketlilik düşük malesef :KK43:
Gecen sene tam 1 sene tedavi oldm doktor en son tüp bebek dedi sonra biraktm cok yiprandim çünkü :KK43:
Senin kendiliğinden mi oldu canm peki
canim kaç arkadasim pko..cok sukur hepsinin tup bebek ile oldu hatta bi arkadasimin eside tipki senin esin gibiydo oda tup bebek yaptirdi..neden ihmal ettin keske gucunuz el verdigince devam etseydiniz..tup bebkse tup bebek yaptirin canim illa kendiligindn olck die zorlama önce ALLAH sonra dr.lara emanet et kendini onlarda sizin icin en iyisini isterler..benim yumurta takibi ile oldu canm

Dun dip köşe temizlik yaptim ben. Sonra da yorgunluktan hicbir sey yapamadim. Bugun de esim evdeydi. Disardaydik gelemedim kusura bakmayin.

Menulerimi yazayim.

Carsamba

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Cay
1 dilim ekmek

Ara
Yesilcay
1 elma

Aksam
Tonbalikli salata

Su: 1.5 litre
Spor: Ev temizligi ( halilarimi supurene kadar kan ter icinde kaldigim icin boyle yaziyorum.) + 100 ip atlama

Persembe

Sabah
1 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik
1 lokma simit

Ara
5 erik
5 cagla
1 cilek

Aksam
Sehriye corbasi
Salata
Ayran

Spor: 1 saat yuruyus

Su: 1.5 litre
afiyet olsun canim..

bende menu yazayim...cok yogun bigundu bnm icin..
Sabah 1 haslanmis yumurta aki yarim dilim ekmek 1 tk krem peynir tere otu donates ve sekersiz cay
ogle 3 kucuk yumurtali ve peynirli yulafli omlet(harikaydi @ParteMoralll )
aksam disardatdim tavuklu yagsiz salata
birde esime sucklu yumurta yaptim 1 dilim sucuk 1 dilim peynir yidimm
2 fincanda tesil cay ictim disarda

@ParteMoralll kizzzz omleti yaparken yumurta kepek karisimino 2 ye boldum once yarisini akittim ustune peynirleri dizdim az pisince kalan karisimi doktum kapadim agzini ALLAH seni inandirsin borek gibi oldu yemelere doyamadimm:KK53:

@kitap_asigi bende 75.2 idim gecen hafta kapisalim kiz ben varim kilolarimiz yakin sayılır
Bu arada diger msjlarin icn cok saol canm.
Bebek icinde cok tedavi oldum bakalim insallah bu kilo vermem bana sifa olur da Rabbimde ol der olur insallah :KK43:
Tamam canim hadi bakalim gaza getirir bizi bu:KK49:

Olur insallah canim benim tup bebek deneyebilirsiniz aslinda. o_O

canim kaç arkadasim pko..cok sukur hepsinin tup bebek ile oldu hatta bi arkadasimin eside tipki senin esin gibiydo oda tup bebek yaptirdi..neden ihmal ettin keske gucunuz el verdigince devam etseydiniz..tup bebkse tup bebek yaptirin canim illa kendiligindn olck die zorlama önce ALLAH sonra dr.lara emanet et kendini onlarda sizin icin en iyisini isterler..benim yumurta takibi ile oldu canm
Çünkü aşırı yıprandım kendimi yedim bitirdim o dönemde.psikolojim felan bozuldu sonra yeter artik hic bsy istemiyorum diyip biraktim.
Bende yumurtlama bozukluğu oldugu icn yumurta takibi ancak ilac kullandigm dönem ise yariyor az çok.ilacla bile zor yumurtlama gerçekleşiyor

iki dilim izgara yazmişsin ya canm gozumde vanlandiramadm ama yulafta vardi dimi ekmek mi yapiosun yoksa hala gozleme gibimi
kocaman et dilimleri ama..gozleme yapiyorm kucuk yulaflardan peynirli yapiorm 4tane cikio gunluk 3 kasik hakla cok seviorm ekmek niyetine.. allaha sukur doydum kahvaltimda saglamdi ondan..

afiyet olsun canim..

bende menu yazayim...cok yogun bigundu bnm icin..
Sabah 1 haslanmis yumurta aki yarim dilim ekmek 1 tk krem peynir tere otu donates ve sekersiz cay
ogle 3 kucuk yumurtali ve peynirli yulafli omlet(harikaydi @ParteMoralll )
aksam disardatdim tavuklu yagsiz salata
birde esime sucklu yumurta yaptim 1 dilim sucuk 1 dilim peynir yidimm
2 fincanda tesil cay ictim disarda

Sagol canim. Sana da afiyet olsun:KK48:

Yulaflari sen de robottan mi cekip karistiriyorsun yumurtayla?

Çünkü aşırı yıprandım kendimi yedim bitirdim o dönemde.psikolojim felan bozuldu sonra yeter artik hic bsy istemiyorum diyip biraktim.
Bende yumurtlama bozukluğu oldugu icn yumurta takibi ancak ilac kullandigm dönem ise yariyor az çok.ilacla bile zor yumurtlama gerçekleşiyor
canimm ben tup bebek tedavisine basladim ve dr.um son asamada yeterli yumurtan olusmamis tup bebek yapamayiz tek yumurtayla dedi sirf beni kirmamk ocin catlatti yumurtami ve ben o yumurtayla hamile kaldim canim..Sadece inan tevekkül et RABBIM'e

Tamam canim hadi bakalim gaza getirir bizi bu:KK49:

Olur insallah canim benim tup bebek deneyebilirsiniz aslinda. o_O
Biz parteyle de rakibiz iyi oluyor gercekten

Canm tüp bebek aklimda ama suan psikolojim kaldiracak gibi degil onu.
O yüzden yaptiramiyorm ya negatif olursa korkusundan :(

canimm ben tup bebek tedavisine basladim ve dr.um son asamada yeterli yumurtan olusmamis tup bebek yapamayiz tek yumurtayla dedi sirf beni kirmamk ocin catlatti yumurtami ve ben o yumurtayla hamile kaldim canim..Sadece inan tevekkül et RABBIM'e
Yaaa ne güzel tevekkülüm tam zaten canm ne gelirse Rabbimden.
Rabbimin verdigide vermedigide imtihandr

Back
X