• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şuan bogazim düğüm düğüm..benden 1.5 sene sonra evlenen görümcem var hamileymis..severim kendisini kesinlikle kiskanmadim felan yanlis anlasilmasin.
Ama kendimi eksik gibi hissettim..yani cok anlatilir gibi bir duygu degil bu..cok kötü hissediyorum suan kendimi bogazim düğüm düğüm.ne zaman bir hamile haberi alsam hep böyle oluyorm.hele bu aileden biri olunca insan daha da kötü hissediyor kendisini.. :KK61::cry:
Can'ım Allah isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin.inşallah tez vakitte güzel haberlerini alırız senin de

Çok şükür - 400 çıktım o kadar kaçamaklarla alıcam diye korkuyordum bu hafta yağ yakma haftammış kaçamak yapnasam daha çok vericektim neyse artık almadımya bunada şükür kızlar liste nrde

Çok şükür - 400 çıktım o kadar kaçamaklarla alıcam diye korkuyordum bu hafta yağ yakma haftammış kaçamak yapnasam daha çok vericektim neyse artık almadımya bunada şükür kızlar liste nrde
:KK9::KK9:Ben daha tartılamadım emziriyorum bitsin doooğru tartıya.tebrik ederim canım

Dun dip köşe temizlik yaptim ben. Sonra da yorgunluktan hicbir sey yapamadim. Bugun de esim evdeydi. Disardaydik gelemedim kusura bakmayin.

Menulerimi yazayim.

Carsamba

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Cay
1 dilim ekmek

Ara
Yesilcay
1 elma

Aksam
Tonbalikli salata

Su: 1.5 litre
Spor: Ev temizligi ( halilarimi supurene kadar kan ter icinde kaldigim icin boyle yaziyorum.) + 100 ip atlama

Persembe

Sabah
1 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik
1 lokma simit

Ara
5 erik
5 cagla
1 cilek

Aksam
Sehriye corbasi
Salata
Ayran

Spor: 1 saat yuruyus

Su: 1.5 litre
Bana az göründü menülerin.çorba ayran çok karın doyurmaz.arada kuruyemiş de ekle bence meyvenin yanına veya yoğurt süt gibi proteinden zengin gıdalar

bende menu yazayim...cok yogun bigundu bnm icin..
Sabah 1 haslanmis yumurta aki yarim dilim ekmek 1 tk krem peynir tere otu donates ve sekersiz cay
ogle 3 kucuk yumurtali ve peynirli yulafli omlet(harikaydi @ParteMoralll )
aksam disardatdim tavuklu yagsiz salata
birde esime sucklu yumurta yaptim 1 dilim sucuk 1 dilim peynir yidimm
2 fincanda tesil cay ictim disarda
Afiyet olsun çok güzel bir menü olmuş

Çünkü aşırı yıprandım kendimi yedim bitirdim o dönemde.psikolojim felan bozuldu sonra yeter artik hic bsy istemiyorum diyip biraktim.
Bende yumurtlama bozukluğu oldugu icn yumurta takibi ancak ilac kullandigm dönem ise yariyor az çok.ilacla bile zor yumurtlama gerçekleşiyor
Can'ım imkanın el veriyorsa tüp bebek yaptır kendini daha fazla yıpratma.yalnız iyi merkezlerde yaptır bu çok önemli çünkü

Biz parteyle de rakibiz iyi oluyor gercekten

Canm tüp bebek aklimda ama suan psikolojim kaldiracak gibi degil onu.
O yüzden yaptiramiyorm ya negatif olursa korkusundan :KK43:
Negatif olsa da devam edeceksin önce inanacaksın ama inançsız olmaz.benim bir arkadaşım 4. Denemesinde hamile kaldı arada da aşılamalar yaptırdı hiç boş bırakmadı yani.şuan ikiz çocukları var.

Selam kızlar..
Kuzenimin düğünü vardı şimdi geldim eve..eşim bebişi uyutuyo bende buraya geldim hemen..menüm..
Sabah: çökelekli yumurta, lor peyniri, domates, salatalık, üç ceviz..
Akşam: bir kase şehriye çorbası, bir tabak tavuklu patlıcan, yoğurt..
Çok güzel Can'ım afiyet olsun
Günaydin kizlarrrrrrrr Hayirli mutlu huzurlu saglikli bolll -li Cuma'lar:KK36:
Günaydın canım

Back
X