• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyy menumude yazayim hemen..
Sabah 2 yumurta ve 2 yk kepekli peynirli omlet sekeriz cay
ögle 1 dilim tb ekmegi 1 yk krem peynir ve bol salata
aksam 1 avuç kaju 15 tane kadar 1 kase tavuk suyu corbasi ayni zamanda tavuklu:)

pazar gunu kahvaltiya gidicez bruch olur bizimki eee oğle yemeginide orda lapator aksamda balik yeme niyetindeyim..yarin aksam misafirlikteyim ama ben misafirliklerde kacamak yapmiorummm ayyyy yiyemiorumki midem almio valla diorummm:KK45:

Kızlar mutsuzum 100 gr ya:KK1: neyse bugün ki menüm sabah sade türk kahvesi bi paket kepekli form bisküvi akşamda pizza patates havuç ezme 2 litre şu belkide 3 geceye kadar

Ben bu akşam kuzenimin oğlunun doğumgününe gideceğim.şimdiden aradım söyledim.ısrar etmek yok dedim.çok ince bir dilim yaşgünü pastasından yiyeceğim 3 çatallık.bugünkü menümü de yazayım akşam geç gelirim muhtemelen
Sabah: ş.siz Türk kahvesi,2 kare bitter
Ara:çilek, muz, kavunlu sütlü yulaf lapası
Ara: süt, 4-5 badem+ fındık
İkindi: ızgara balık, roka salatası
Akşam: 3 çatallık doğumgünü pastası
3 Lt su, 70 dk aerobik

Kızlar mutsuzum 100 gr ya:KK1: neyse bugün ki menüm sabah sade türk kahvesi bi paket kepekli form bisküvi akşamda pizza patates havuç ezme 2 litre şu belkide 3 geceye kadar
Aaa ama hem mutsuzum 100 gr ićin diyosun hemde pizza yiyosun:KK12: ne kadar yedin bakalim pizzadanEn Büyük KK

Sabah;iki haslanmis yumurtaaa, peynirrrrr, domatessss ,zeytinn,pastirma. Hepsinden saglaaaam doyana kadar yedim..

Aksam; balik izgara, salataa ve yulafciklarimdan yedim..

Back
X