• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne zamandir karnıyarik yemiyordum kizartma diye bu aksam kizartmadan fırında yaptim çok daha leziz ve hafiff olduuu:kk77:immm nefisdi vallaa çok özlemişim karnıyariği:-):-)
canim ben hep oyle yapiyorum ama biraz yaglayip firinda kozluyomus gibi yapiorum..esimde cok sever ama kizarmadn yapinca sevmio o yuzdn yapmiorum bende bayadr sen nasl yapiosun oatlicana bayilirimdaaaa:21:

canim ben hep oyle yapiyorum ama biraz yaglayip firinda kozluyomus gibi yapiorum..esimde cok sever ama kizarmadn yapinca sevmio o yuzdn yapmiorum bende bayadr sen nasl yapiosun oatlicana bayilirimdaaaa:21:
Bende alacali soydum tuzlu suya sonra çıkarp tepsiye dizdim üstünü yağlayip firinladim canim benim eşimde kizartma yemiyor o yüzden iyi anlaşiyoruz bu konuda:-)

Selam kızlar..menüm..
Sabah: omlet, iki dilim kaşar, dört zeytin, dört ceviz, domates, salatalık..
Akşam: bir kase tavuk suyu çorba, iki biber dolması, yoğurt..
Çayın yanında bir avuç fındık..

Bugün misafirlerim vardı..büyük kız da hasta oldu ates ateş yanıyo yavrum yaa..spor yapamadım malesef..

Herkes cok guzel kilo vermis kizlar tebrik ediyorum hepinizi.

Bugunku menum

Sabah
Peynir
Zeytin
Salatalik
Domates
Biber
1 dilim ekmek

AksamAksam
Sehriye corbasi
Tavuk nugget
Salata

Gece
Tansiyonum dustu galiba cok kotu oldum malesef. Tuzlu ayran

Su: 1.5 litre

Spor: 1 saat yuruyus

Herkes cok guzel kilo vermis kizlar tebrik ediyorum hepinizi.

Bugunku menum

Sabah
Peynir
Zeytin
Salatalik
Domates
Biber
1 dilim ekmek

AksamAksam
Sehriye corbasi
Tavuk nugget
Salata

Gece
Tansiyonum dustu galiba cok kotu oldum malesef. Tuzlu ayran

Su: 1.5 litre

Spor: 1 saat yuruyus
Geçmiş olsun canım.sabahları yumurta yemiyorsun galiba.sevmiyor musun yoksa?

Ayeica bugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 3 hurma 2 ceviz
Öglen 1 kase domates çorbası 1 kase yoğurt 4 kasik fasülye yemegi (taze fasulye ) 1 dilim normal ekmek
Ara 1 sade türk kahvesi
Aksam 4 kasik kiyma kavurmasi 1 dilim t.buğday ekmek salata 2 kasik yogurt
Ara 1 elma simdilik
Çok iyi canım afiyet olsun.öğlenleri işyerinde kötü yemek çıkarsa evden götür sana tavsiyem

Back
X