• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Adım= Yağmur Seda

Yaşım 26

Kilom 82.3

Boyum 1.62

Hedefim 65

Kilo alma sebebim bunalima girdim

Kilo verme nedenim sagligima kavusmak cocuk sahibi olmak INŞALLAH

Kendimden bahsediyim muhasebe ve vergi uyg öğretmeniyim şuan çalışmiyorum is ariyorum INŞALLAH nasip olur:KK36: 6 aylik evliyim mutluyum bin şükür:KK200::KK200:hayirlisiyla suanki amacim kilo verip eski ben olmak sizlerle bunu basaricagimi düşünüyorum araniza aldiginiz icin cok tesekkur ederim canlar istikrarli olucagimda söz veriyorum kaptanim:KK37:

Tebrik ederim seni canım harikasın vallaha:KK37: :KK19:
Adım= Yağmur Seda

Yaşım 26

Kilom 82.3

Boyum 1.62

Hedefim 65

Kilo alma sebebim bunalima girdim

Kilo verme nedenim sagligima kavusmak cocuk sahibi olmak INŞALLAH

Kendimden bahsediyim muhasebe ve vergi uyg öğretmeniyim şuan çalışmiyorum is ariyorum INŞALLAH nasip olur:KK36: 6 aylik evliyim mutluyum bin şükür:KK200::KK200:hayirlisiyla suanki amacim kilo verip eski ben olmak sizlerle bunu basaricagimi düşünüyorum araniza aldiginiz icin cok tesekkur ederim canlar istikrarli olucagimda söz veriyorum kaptanim:KK37:
hosgeldin sende canim..bidaha gitme emiii gidince kilolar geri geliyor takim ayri bir heves ayri bir dikkat getiriyor hepimize..Cuma'lari iple cekiyoruz bir bir eksildikce kilolar kendimizi bunyemizi taniyinca hersey dahada kolay olucak cok degil en fazla 1 ay sonra siz bile inanamicaksiniz..yeterki kararli ve istikrarli olalim herseyi paylasalim yanlis bildiklerimizi beraber duzeltelim birbirimize destek olalimm haydinnnnn ozamannnn:KK19::KK73:

Sırrını paylaşmayi unutma partiş:KK8::KK8:
Paylastimm bebegmm :)
Tamam balim yaziyorum hemen :KK66: tesekur ederim ilgin icin kaptanimm
Hosgeeeeeeeldinnnnnnnn:KK19:
İşte bu tamda istediğimiz şey motivasyon:KK45:
İsmim Rabia siz kısaca rabiş diyin :KK53:
Boyum:167
Kilom:87:KK14:
Genel anlamda herkesin o kadar göstermiyorsun dediği iri kemikli yapılı duran kızlardanım
Yaşım:21
Yarışma kocaelinde katılayom:KK53:
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :KK53:
Hosgeeeldinnnn:KK19: verirsin merk etme cnmmmmmm :) hihi bende 3ayda 16.4kg verdimmm havamida atimmmmmmm:KK54:
partecimmm tebrikk ederimmm canimmmmmmmmm:KK19::KK73:

hosgeldin sende canim..bidaha gitme emiii gidince kilolar geri geliyor takim ayri bir heves ayri bir dikkat getiriyor hepimize..Cuma'lari iple cekiyoruz bir bir eksildikce kilolar kendimizi bunyemizi taniyinca hersey dahada kolay olucak cok degil en fazla 1 ay sonra siz bile inanamicaksiniz..yeterki kararli ve istikrarli olalim herseyi paylasalim yanlis bildiklerimizi beraber duzeltelim birbirimize destek olalimm haydinnnnn ozamannnn:KK19::KK73:

Tamam balim daha gitmem zatrn gidince kilolqr gitmiyor basaricaz el birliğiyle INŞALLAH takimdasim:KK19:

Back
X